Carmen Brumă, despre fricile de mamă și căsătoria cu Mircea Badea, pe care îl iubește de aproape 20 de ani: "Mă sperie gândul..."

 Oana Popoiag
.
Carmen BrumăCarmen Brumă

Carmen Brumă a devenit mamă în urmă cu cinci ani și, deși n-ai zice, atât ea cât și Mircea Badea sunt doi părinți panicați. Vedeta ne-a povestit care sunt fricile ei de mamă și ce gânduri are în ceea ce privește căsătoria.

Carmen Brumă și Mircea Badea au devenit în urmă cu cinci ani părinții lui Vlăduț. În ciuda faptului că în oricare alt aspect al vieții ai zice că nu au semne de întrebare sau frici majore, când vine vorba de cel mic, Carmen și Mircea au tot soiul de angoase și panici. Vedeta ne-a dezvăluit în numărul de mai al revistei VIVA! adevărul despre fricile ei de mama, nu puține la număr: 'Ne-am mai călit și noi, nu mai suntem ca la început… După vârsta de trei ani, când l-am dus la grădiniță, nu am avut încotro. Înainte, dacă îi curgea un pic nasul, nu dormeam toată noaptea, acum nu ne mai panicăm așa de ușor. Mă sperie în continuare gândul de a pleca de acasă fără el, de teamă ca el să nu se îmbolnăvească în absența mea. Și îmi e teamă de momentul în care va începe școala'.

coperta VIVA! mai

coperta VIVA! mai

Carmen Brumă, adevărul despre căsătoria cu Mircea Badea

În același timp, Carmen se destinde întotdeauna în prezența fiului ei, aflat la vârsta marilor întrebări. Vlăduț descoperă lumea din jurul lui și vine la părinți cu tot felul de întrebări încuietoare, precum „ Dar cerul de ce e cer ?', „De ce nu zboară furnica, dacă e insectă?'.

Când vine vorba de căsătorie, Carmen, care are aproape 20 de ani de relație cu Mircea Badea, nu dă semne nici de frici și nici de nesiguranțe. Nici anii ce îi leagă, nici venirea pe lume a copilului, nici întrebările insistente ale celor din jur nu i-au făcut să meargă la altar. 'Până și cei din presă au obosit, cred, să ne întrebe asta….iar dacă încercai să pui întrebarea pe ocolite, să știi că răspunsul e același (râde). Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul. Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului', ne-a declarat Carmen când am întrebat-o ce planuri are cu căsătoria.

Foto: Marius Bărăgan, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton