Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, de partea lui Cătălin Moroșanu. „A dat dovadă de altruism”

 Mirea Roxana
.

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România face noi declarații despre ce se petrece în tabăra Faimoșilor. Acesta spune că există deja două tabere și că dacă echia roșie nu va câștiga jocurile de imunitate din această săptămână, lucrurile se vor complica și mai mult între ei. Ba mai mult, este întru totul de partea lui Cătălin Moroșanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor spune că grupul pe care l-a format Zanni va aduce o furtună în echipa Faimoșilor, care sunt împărțiți în două tabere.

„De la începutul competiției până acum, s-au distins două tabere în echipa Faimoșilor.

e3-4e3-4

Tabăra „atacatorilor”, care caută, cu orice ocazie, să îi atace pe colegii care nu le convin, și tabăra „pacifiștilor”, care își doresc o echipa unită și nu doresc conflicte în sânul echipei, cum ar fi Elena, Moro și Jador', spune Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin, pentru wowbiz.ro.

Logodnicul Elenei Marin: Zanni l-a luat în vizor pe Moroșanu

Ba mai mult, logodnicul Faimoasei Elena Marin este de părere că tabăra lui Zanni l-a luat în vizor pe Cătălin Moroșanu. Andrei spune că Moroșanu a căutat mereu să unească echipa și că Faimoșii îi datorează foarte multe puncte lui.

Citește și: Andreea Antonescu, adevărul despre relația cu Elena Marin:„M-a convins cu foarte multe lucruri'

Citește și: Simona Hapciuc, despre conflictul dintre Elena Marin și Zanni:„Nu a trecut peste traumele din copilărie'

Citește și: Jador de la Survivor împlinește azi 26 de ani:„Îi place să aibă tort și să sufle în lumânări'

Citește și: Bogdan Mocanu, mesaj de ziua lui Jador de la Survivor:„Mi-e dor de tine și de…'

„Cătălin Moroșanu, 'Moartea din Carpați', ar fi avut cel mai la îndemână cartea atacului, însă a căutat unitatea echipei, a dat dovadă de altruism, iar asta m-a făcut să îl apreciez enorm. Cred că fiecare dintre Faimoși îi „datorează” o parte din puncte lui Moro, a ridicat mereu moralul echipei în timpul meciurilor. Sunt convins că toți realizează asta, însă interesele unora au fost egoiste de la început și, cel mai probabil, așa vor rămâne.

Important este, mai mult că niciodată, votul publicului', a mai spus Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Andrei: „Atmosfera se va strică de tot în echipă'

Logodnicul Elenei Marin consideră că, dacă Faimoșii nu vor câștiga jocurile de imunitate de la Survivor din această săptămână, lucrurile se vor complica în echipa roșie. Andrei îl consideră pe Cătălăin Moroșanu căpitanul echipei și spune că ar fi o greșeală ca el să fie votat spre eliminare. Acesta este de părere că Sebastian este veriga slabă.

„Sper să câștige cât mai multe jocuri, altfel atmosfera se va strică de tot în echipa Faimoșilor, mai ales dacă vor propune nume ca Moroșanu la eliminare, în detrimentul conflictualului Sebastian.

Să nu uităm, fără Moroșanu, echipa Faimoșilor ar fi fost și mai destrămată, el este că un căpitan, îi ține cât de cât uniți, încearcă să îi facă să se concentreze la joc, nu la intrigi absurde, așa cum se întâmplă de multe ori. În felul lui, încearcă să elimine nedreptățile, să nu mai existe atacuri inutile între cei din echipă, dar, din păcate, este foarte greu', a mai spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton