Livian de la Puterea Dragostei, adevărul despre legătura cu Ligi: "Suntem într-o relație…"

 Cica Cristina
.

S-a despărțit de Bianca Comănici, apoi de Florentina, iar recent au fost lansate tot mai multe zvonuri privind o nouă relație cu Ligi. Concurentul de la Puterea Dragostei a decis să rupă tăcerea si să pună punct speculațiilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Livian de la Puterea Dragostei a fost de-a lungul timpului în mijlocul mai multor controverse privind relațiile sale. A avut o relație tumultoasă cu Bianca Comănici, cu mai multe suișuri și coborâșuri, însă cei doi au decis să-și spună „adio”.

Bianca-de-la-Puterea-Dragostei-Livian-1-1Bianca-de-la-Puterea-Dragostei-Livian-1-1

Motivul despărțirii dintre Livian de la Puterea Dragostei și Florentina

Apoi, a urmat relația cu Florentina, care s-a destrămat recent. Livian a fost cel care a anunțat despărțirea, precizând că relația lor ar fi ajuns într-un punct mort. A spus totul pe rețelele de socializare, pentru a pune punct tuturor speculațiilor.

„După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse…’, este mesajul postat de Livian de la Puterea Dragostei după despărțirea de Florentina. 

Precum era de așteptat, Bianca Comănici a avut o reacție pe marginea acestui subiect: „Nu ne pasă cine s-a despărțit de cine, el este același, pentru mine și pentru toată lumea. Greșeala este acolo, nu se poate să dea timpul înapoi, din păcate. Va trece timpul și, nu știu, poate ne zice el „am fost  forțat, legat cu sfoară, și ținut în piviniță și a trebuit să stau acolo’, dar altfel nu există nicio explicație. Nu există pauză într-o relație, nu există așa ceva. Am râs, am glumit și noi pe story. Râdem că cine râde la urmă râde mai bine’, a spus Bianca Comănici.

Adevărul despre relația lui Ligi cu Livian de la Puterea Dragostei

Apoi, au fost lansate tot mai multe zvonuri privind o legătură cu Ligi. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a dorit să lămurească că pe cei doi îi leagă doar o frumoasă prietenie și nu sunt implicați sentimental.

Colaborarea lor este doar în plan profesional, a lămurit Livian de la Puterea Dragostei.

„Este oficial! Am un anunț foarte important! Eu eu Ligi suntem într-o relație…. Suntem într-o relație cu muzica. Sperăm să vă placă!', a menționat Livian.

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Florentina și Livian de la Puterea Dragostei:”Am ajuns într-un punct mort!”

Citește și: Florentina, primele declarații după despărțirea de Livian de la Puterea Dragostei:”Respectul de sine înseamnă să știi când este timpul să pleci”

Citește și: Vloggerița Irina Deaconescu și-a schimbat viata radical de când a devenit mamă.Când va avea loc botezul și cine vor fi nașii fetiței / EXCLUSIV

Citește și: Pare glumă, dar nu e! Un sportiv rus s-a însurat cu o păpuşă gonflabilă, de care este îndrăgostit de doi ani:„E un suflet tandru!'

Ligi: „Nu este nimic între mine și Livian”

La rândul ei, și Ligi a ținut să sublinieze că nu formează un cuplu cu Livian de la Puterea Dragostei, ci doar au împreună un proiect muzical.

'O colaborare nu înseamnă că am ceva cu omul ăla. Nu este nimic între mine și Livian. Hate-ul vostru nu o să mă oprească din ceea ce îmi doresc. Dintr-o simplă colaborare, ați făcut un adevărat circ. Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca. Ce am făcut? Mi-am făcut curaj să cânt. Eu cu Bianca nu am nicio problemă. Între mine și Livian nu există nimic intim și nici nu va exista',  a subliniat și Ligi, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton