Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au plecat împreună în vacanță! Cum se distrează fostele soții ale lui Alex Bodi: "Ia uitați ce facem noi aici"

 Cica Cristina
.

Fostele soții ale lui Alex Bodi se înțeleg din ce în ce mai bine! Relația lor a trecut deja la alt nivel acum: Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au plecat împreună în vacanță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean se înțeleg extrem de bine. Cele două foste soții ale lui Alex Bodi petrec mult timp împreună, fără să existe vreo urmă de resentiment între ele.

Bianca-Dragusanu-si-Iulia-Salagean-1Bianca-Dragusanu-si-Iulia-Salagean-1

Se afișează tot mai des în ultima perioadă pe rețelele de socializare, iar cele două se înțeleg atât de bine, încât au decis să plece împreună în vacanță.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, în vacanță la munte

Cele două au ales drept destinație o locație din România. Au plecat, cu mai mulți prieteni și cu fetițele lor la munte, la Sinaia.

'Doamnelor și domnilor, transmitem în direct de la locul faptei. Locul faptei se prezintă cam așa: mai multe bucăți de usturoi, o gospodină aici, care, doamna gospodină, vreau să îmi spuneți și să declarați ce faceți dumneavoastră acum. Ia uitați ce facem noi aici. Iar noi în această seară vom prepara bucate din bucătăria japoneză îmbinată cu cea mediteraneană.', a transmis Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Citește și: Toți credeau că sunt prietene dar… Scandal între Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu:„Ești prea perversă și nesimțită’

Citește și: Avocatul lui Alex Bodi a făcut declarații explozive despre Bianca Drăgușanu:'Toate tranzacțiile către soția sa depășesc sute de mii de euro'

Citește și: Valentina Pelinel, aniversare în familie la 40 de ani.Ce mari s-au făcut gemenele ei și ale lui Cristi Borcea!

Citește și: Adina Alberts s-a infectat cu COVID-19! Cum s-a vindecat în doar patru zile:„Mi-am pregătit organismul în luni’

Bianca Drăgușanu a avut grijă de fiica lui Alex Bodi și a Iuliei Sălăgean

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean nu doar că se simt foarte bine una în compania celeilalte, dat fiind că petrec atât de mult timp împreună, dar se și sprijină reciproc una pe cealaltă. Astfel, cât timp Iulia a fost plecată în străinătate cu afaceri, Bianca Drăgușanu a avut grijă de fetița ei, Selena.

Mai mult, blondina a precizat că o consideră pe Selena surioara fiicei ei, Sofia. A făcut tot posibilul ca micuța să nu simtă lipsa părinților ei. Își dedică timp fetițelor și nu face diferențe între ele.

„Sunt în mașină din nou și mă duc să iau copiii de la grădiniță. Astăzi iau 2 copii de la grădiniță. Nu o iau doar pe Sofia, o iau și pe Selena, sora ei’, a transmis Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Bianca nu a dus fetițele direct acasă, ci le-a lăsat să se bucure de zăpadă, după care au mers împreună la pizza. Precum era de așteptat, micuțele au fost extrem de încântate de surprizele de care au avut parte în ziua respectivă.

De îndată ce s-a întors, cele două s-au reunit și au postat imagini împreună pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton