Lidia Buble, în lacrimi pe Instagram! Motivul pentru care s-a emoționat: "Nu am cuvinte"

 Cica Cristina
.

Lidia Buble s-a emoționat atât de tare, încât nu și-a putut stăpâni lacrimile pe Instagram! Iată ce s-a întâmplat, de fapt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lidia Buble trece printr-o perioadă sensibilă. Nu-și maschează deloc trăirile, iar emoția venită la pachet cu lansarea ultimei sale melodii cu trupa Vunk și-a spus accentuat cuvântul. Într-atât încât vedeta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în mașină în momentul în care a auzit melodia pentru prima oară la radio

„E pentru prima dată când îmi aud piesa la radio și mi se pare… deci n-am cuvinte.', a transmis Lidia Buble într-un story.

Citește și: Loredana dezvăluie secretele unei căsnicii de 22 de ani:„Relația nu e atât de solicitantă'/ EXCLUSIV

Lidiei Buble îi merge extrem de bine în plan profesional, iar melodiile sale s-au bucurat de un succes fantastic. Totuși, până acum nu s-a mai arătat atât de emoționată, semn că melodia ar avea putea avea ceva special.

Citește și: Elena Ionescu, față în față cu tatăl copilului ei! Adevărul despre relația lor:„Am profitat…'

Mulți pun aceste trăiri pe seama suferinței, după despărțirea de Răzvan Simion, iar speculațiile s-au înmulțit pe fondul următorului mesaj postat: „Și dacă, de fapt, „Vino' din „Vino, du-te' este un substantiv și se referă la sentimentul de vină care apare când ți-e lumea mai dragă? Nu te-a gândit la asta, nu?'

Lidia Buble: „Tu ești cel care mi-ai spulberat zâmbetul”

De asemenea, nu puțini sunt cei care consideră că versurile noii sale melodii ar fi în stânsă legătură cu despărțirea dureroasă de prezentator.

„Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul
Ar fi bine să mi-l repari, că tot la el și tu tresari
Nu mă juca pe degete,
Sau du-te învârtindu-te!
Cu o mână mă ții, cu alta mă-mpingi,
O dată mă-nvii, o dată mă stingi.
O noapte mă ai, o noapte mă dai
O dată m-adori și-apoi mă dobori…'

Lidia-Buble-1-1Lidia-Buble-1-1

Citește și: Primele imagini cu Gina Pistol însărcinată.Smiley a mers cu ea la medicul ginecolog

Cu toate acestea, Lidia Buble s-a declarat extrem de fericită și încântată că noua sa piesă a fost difuzată la radio. Adevărul despre sentimentele sale reale vis-a-vis de Răzvan Simion le știe doar ea și rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe cu povestea lor.

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.', a mai precizat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton