George Burcea, primele declarații după sărutul cu Viviana Sposub, la Ferma: "Îmi place foarte mult, nu este o fată de rănit"

 Cica Cristina
.

Faptul că George Burcea și Viviana Sposub s-au apropiat tot mai tare la Ferma nu mai este un secret pentru nimeni. Și nici sărutul pasional dintre cei doi. Dar, declarațiile lui George Burcea vin să întărească ideea că între cei doi s-ar putea lega mai mult, în afara concursului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub a fost eliminată din Ferma, însă i s-a mai acordat o nouă șansă pentru a lupta cu unul dintre bandiți. Rămâne de văzut dacă va profita de ea și va rămâne în concurs sau nu. Cert este că despărțirea de colegii ei din tabăra Sătenilor a fost una destul de emoționată, care a culminat cu plânsete, multă emoție și…un sărut.

La plecare, Viviana Sposub l-a sărutat pe buze pe George Burcea, în fața colegilor de la Ferma și, vizibil afectat, actorul a făcut declarații după plecarea colegei sale din Ferma.

Citește și: Lidia Buble, în lacrimi pe Instagram! Motivul pentru care s-a emoționat:„Nu am cuvinte'

George Burcea, despre Viviana Sposub: „E o fată pe care este nevoie să o iubești”

„Noi nu am vorbit nimic. Despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar cum am spus și la începutul Fermei eu mai am lucruri de rezolvat acasă. Așa că nu am dorit să fac aici un tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să-mi rezolv treburile pe care le am și apoi să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu. Viviana nu este o fată de rănit, nu este o fată de care să-ți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi, să o aperi„, a declarat George Burcea, după sărutul cu Viviana Sposub.

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac dur la Lili Sandu, după ce a zis că îi e dor de burtica de gravidă:'Sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile'

Viviana-Sposub-George-Burcea-1Viviana-Sposub-George-Burcea-1

George Burcea: „O voi căuta pe Viviana la ieșirea din Ferma”

Întrebat dacă în momentul în care va ieși din Ferma, o va căuta pe Viviana Sposub, George Burcea a dat un răspuns sigur: „Absolut. Pe lângă copiii mei și mama, va fi printre primele persoane pe care le voi căuta„.

Acestea nu sunt singurele declarații ale lui George Burcea, care au vizat-o pe Viviana Sposub, el precizând după noaptea petrecută împreună că este foarte frumoasă și…călduroasă‘.

Citește și: Elena Ionescu, față în față cu tatăl copilului ei! Adevărul despre relația lor:„Am profitat…'

Rămâne de văzut dacă George Burcea și Viviana Sposub vor forma un cuplu sau un sărut la Ferma nu a însemnat nimic pentru ei. Cei doi nu ar fi primul cuplu format în această emisiune, dat fiind că Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut în emisiune și au ajuns să se căsătorească.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton