Lidia Buble este pregătită să devină mamă. Câți copii își dorește iubita lui Răzvan Simion: ”Sunt disperată”

 Stamen Diana
.

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și la fel își dorește și ea. Iubita lui Răzvan Simion este pregătită să devină mamă și a dezvăluit că își dorește să aibă foarte mulți copii. Artista ne-ar putea da vestea cea mare din clipă în clipă.

Iubita lui Răzvan Simion are tot ce își dorește, dar visează la o familie numeroasă. Lidia Buble are o carieră de succes și îi merge bine pe toate planurile. Vedeta a dezvăluit că iubește foarte mult copiii și că este disperată după ei. Iubita lui Răzvan Simion își dorește să aibă foarte mulți copii.

Când vine vorba despre copii sunt disperată. Nu-mi doresc un copil, nici doi, nici trei, nici zece, nici unsprezece, nici doisprezece, mai mulți', a spus Lidia Buble pe InstaStory.

Lidia Buble este pregătită să devină mamă, mai ales că aproapte toate surorile ei au deja o familie. Cu siguranță, cântăreața va fi o mamă foarte bună pentru copiii ei și aceștia vor primi o educație aleasă.

Artista a vorbit și despre numele fetiței sale. Iubita lui Răzvan Simion și-ar dori ca una dintre fetițele sale să se numească Hadasa. „Aș vrea să să-i pun unei fetițe numele mamei mele, Rahela. Una dintre cumnatele mele mi-a luat-o înainte și mi-a spus numele Hadasa, care îmi place mult. Deci ăsta ar fi numele.', a mărturisit Lidia Buble.

Citește și: Lidia Buble, mesajul bizar cu care și-a șocat fanii: „Cred că nu mai am mult de trăit'

Lidia Buble nu este pregătită să fie mireasă

„Sinceră să fiu, acum, dacă ar veni cu inelul, nu cred că m-aș mărita. Nu pentru că nu țin la persoana de lângă mine, dar, cumva, îmi e și teamă de pasul ăsta, mă simt efectiv copil. Nu simt că este pentru mine, dar nu se știe niciodată… Așa spun acum, dar când o să fiu pusă în fața faptului împlinit, nu știu ce o să fac', a declarat artista pentru Libertatea.

Răzvan Simion nu l-a cunoscut pe tatăl Lidiei Buble

Nici până în ziua de azi, Răzvan Simion nu i-a cunoscut tatăl iubitei sale, iar motivul l-a explicat cântăreața. Se pare că tatăl Lidiei Buble are niște reguli stricte și nu vrea să cunoască iubiții fetelor lui decât atunci când aceștia sunt hotărâți să rămână cu ele toată viața și să le ceară în căsătorie. Până acum, prezentatorul TV nu a avut curajul să meargă la tatăl iubitei sale și să o ceară în căsătorie.

'Până nu a vrut să ceară mâna de la tati nu a vrut să-l vadă. Vreau să vă cunosc bărbații sau nevestele cu care o să rămâneți toată viața. Vreau să-l cunosc când este decis să te ceară în căsătorie. Viața noastră e atât de expusă, încât știu tot. Răzvan mi-a cunoscut 80% din familie. Vorbim la telefon, le spun despre, dar nu l-au cunoscut așa față-n față. Cumva îi este și teamă de tată. Tata e un om foarte puternic și e foarte hotărât. Răzvan respectă foarte mult treaba asta. I-am spus că trebuie să citești și Biblia înainte, pentru că tata e pastor. Sunt convinsă că o să se îndrăgească.', a declarat Lidia Buble la Interviurile VIVA!.

FOTO: Facebook

Lidida BubleLidida Buble

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton