Lia Bugnar și Maria Buză, primele declarații după eliminarea de la Asia Express: "Am stat mult mai mult decât credeam noi că o să rezistăm aici"

 Cica Cristina
.

Lia Bugnar și Maria Buză de la Asia Express au ajuns ultimele în cursa pentru ultima șansă și cum ancora a fost roșie, cele două concurente părăsesc competiția.

Lia-si-Maria-Asia-Express-1Lia-si-Maria-Asia-Express-1

Adda și Cătălin Rizea, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, precum și echipa formată din Lia Bugnar și Maria Buză au fost cele trei echipe care au ajuns la cursa pentru ultima șansă. Au ajuns înapoi la Gina exact în ordinea enumerată, după ce au avut de trecut prin mai multe probe: de la aruncat cu sulița, până la curățat și plantat orez.

Fiecare echipă în parte s-a străduit, însă, din păcate acestea sunt regulile concursului. Lia și Maria au părăsit Asia Express după ce ancora a fost roșie.

Citește și: Carmen Grebenișan, la un pas să abandoneze Asia Express: „Vomitam, aveam frisoane”.Ce a pățit colega Alinei Ceușan

„Ne simțeam foarte vinovate când am văzut că toată lumea este pe poziții. Nu știam cum să ne scuzăm, ce să zicem, cum să facem o glumă. Etapa asta, aici în munți, a fost îngrozitoare pentru toată lumea. Pe vremea aia, era atât de trist totul, atât de mohorât, din peisajul ăla, din tabloul ăla asta lipsea ancora roșie. Este momentul când noi trebuie să încheiem concursul. Sperăm să ne întoarcem acasă cu amintirile frumoase și pe alea rele să le lăsăm aici”, a spus Maria Buză.

„N-am făcut astăzi decât să muncesc, cât am putut de mult, din prima până în ultima clipă. La Asia Express lucrurile se mai și termină. Am stat mai mult decât ne gândisem că o să stăm. Am stat mult mai mult decât credeam noi că o să rezistăm aici. Și a fost foarte frumos. A fost o perioadă complet țăcănită. Mie mi-a adus o grămadă de informații despre cât pot să duc și cât nu pot să duc. Cred că a fost investiția cea mai bună pe care o puteam face în prietenia noastră”, a declarat la rândul ei și Lia Bugnar.

Citește și: Alex Abagiu, reacție după ce s-a retras din jocul pentru amuletă, la Asia Express: „Am coborât în același nămol fără să trebuiască să mă tăvălesc în el.Și dacă trebuie să suport consecințe pentru aceasta alegere…”

Maria a fost vizibil afectată și nu și-a putut stăpâni lacrimile. Totuși, a găsit resurse să mai facă o glumă: „Am stat îndeajuns să enervăm pe toți. Nu chia pe toți, nu am vrut, dacă a fost să fie, asta e”

Asia Express continuă pentru șase echipe: Adda și Cătălin, Ștefania și Speak, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, frații Ristei.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Care este a treia echipă eliminată de la Asia Express

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton