Legătura neștiută dintre Andra Mihail de la Chefi la Cuțite și Alexandra Stan: "Am avut formație"

 Cica Cristina
.

Andra Mihail este penultima concurentă care a părăsit competiția Chefi la cuțite. A plecat cu capul sus din echipa lui Cătălin Scărlătescu și a încercat să-și stăpânească lacrimile când colegii ei și-au exprimat regretul pentru plecarea ei. Invitată la Xtra Night Show, fosta concurentă a vorbit despre legătura despre care nimeni nu a știut până acum cu Alexandra Stan. Cele două au cântat chiar într-o trupă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andra Mihail de la Chefi la cuțite a părăsit competiția după ce preparatul ei a strâns doar opt puncte, primind cel mai mic punctaj chiar din partea lui chef Cătălin Scărlătescu.

Andra Mihail a fost eliminată de la Chefi la cuțite

Cu toate că aproape toți colegii ei s-au arătat extrem de afectați de plecarea sa, Andra s-a arătat mulțumită pentru că a ajuns până în această etapă a concursului.

Andra-Mihail-1Andra-Mihail-1

E totuși a 12-a ediție. Nu-mi pare rău. Colegii mei sunt foarte triști, sunt mai triști ca mine. Atât s-a putut. Nu fac o dramă. Dacă ar fi să plâng, plâng pentru ei, nu pentru mine', a spus Andra Mihail.

Citește și: Cine este Andra Mihail de la Chefi la Cuțite.Are afaceri

Citește și: Ce i-a apropiat pe Cătălin Moroșanu și pe Jador la Survivor:„M-am văzut pe mine la 26 de ani'/ EXCLUSIV

Citește și: Adevărul despre relația dintre Alexandra Stan și milionarul Tristan Tate.Ce s-a întâmplat înainte să apară pozele cu ea dezbrăcată

Citește și: O fostă concurentă de la Exatlon Mexic a murit la doar 29 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19

Andra Mihail și Alexandra Stan, prietene din copilărie

Invitată în cadrul emisiunii moderată de Capatos după ce a părăsit competiția, Andra Mihail a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a făcut declarații privind relația sa de prietenie cu Alexandra Stan.

Fosta concurentă din echipa violet a povestit că ea și Alexandra Stan sunt prietene din copilărie. În trecut, ele au avut chiar și o formație, care se numea Barbie. Andra a povestit și ce făceau cu banii, după ce organizau concerte în curte.

'Am avut formație când eram mici, ne-am născut pe aceeași stradă, suntem prietenie de 27 de ani, ne-am făcut formație, se numea Barbie, țineam concerte la mine în curte, tăiam bilete, le luam banii și ce strângeam cumpăram pâine cu parizer, cu salam…', a povestit Andra Mihail la Xtra Night Show.

Andra Mihail, declarații după eliminarea de la Chefi la cuțite

Cât despre participarea la Chefi la cuțite, Andra Mihail a spus că a avut foarte multe lucruri de învățat în cadrul competiției. A învățat mai multe tehnici pe care nu le cunoștea înainte de intrarea în competiție. A fost o experiență unică, una dintre cele mai frumoase pentru ea.

Pe viitor, ea și-a exprimat dorința de a mai participa și la alte show-uri, precum Asia Express, de exemplu.

'Am învățat foarte multe lucruri, plus tehnici, adică habar nu aveam de ele atunci când am intrat în competiție', a mai precizat Andra Mihail la Antena Stars.

Cine este Andra Mihail de la Chefi la Cuțite

Andra Mihail, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, are 30 de ani, locuiește în Constanța și este antreprenor.

Andra Mihail de la Chefi la cuțite le-a povestit celor trei chefi că a fost funcționar public timp de doi ani de zile. Însă, tânăra și-a dat seama că job-ul nu era pentru ea, iar acum are câteva afaceri în Constanța.

Sunt fost funcționar public. De ceva timp, mă ocup cu niște afaceri prin Constanța, pe timp de vară. A, fost funcționar public pe la 27 de ani. Am lucrat pe două compartimente: fonduri europene și administrarea domeniului public și privat. Începusem să mă plictisesc. Mi-am dat seama că job-ul ăsta nu este pentru mine. Doi ani am lucrat‘, a povestit Andra Mihail, în audiții la Chefi la cuțite.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton