Lavinia Pîrva și-a scos băiețelul la plimbare. Soția lui Ștefan Bănică a născut în urmă cu două săptămâni

 Stamen Diana
.

De când a apărut în viața ei micuțul Alexandru, Lavinia Pîrva nu-și mai încape în piele de fericire. Proaspăta mămică este topită după băiețelul său și l-a scos și la prima plimbare.

Soția lui Ștefan Bănică a profitat de vremea frumoasă de afară și a decis să-l scoată pe micuțul Alexandru la prima lui plimbare. Lavinia Pîrva a născut în urmă cu aproximativ două săptămâni un băiețel perfect sănătos.

Artista este foarte fericită și se bucură din plin de rolul de mămică. Lavinia Pîrva își revine spectaculos după sarcină.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au ales un nume special pentru băiețelul lor

Puțini sunt cei care știu că Ștefan Bănică a avut un frate care a murit în urmă cu 18 ani, într-un accident rutier. Fratele artistului s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de un prieten bun, în Sectorul 3 al Capitalei. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un stâlp de beton. Alexandru nu a murit pe loc, ci s-a stins la spital.

FOTO: Instagram, Facebook

Lavinia Pârva și doctorul care a ajutat-o să nascăLavinia Pârva și doctorul care a ajutat-o să nască

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton