Brigitte Năstase și Florin Pastramă s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

 Stamen Diana
.

Ziua cea mare a sosit! Brigitte Năstase și Florin Pastramă s-au căsătorit. Cei doi au spus marele DA în fața ofițerului stării civile. Cuplul a fost foarte emoționat, iar prietenii lor au fost alături de ei în ziua cea mare.

Brigitte Năstase se numește de astăzi, Brigitte Pastramă. Florin Pastramă a fost foarte emoționat, pentru că este la prima căsătorie. Fosta soție a lui Ilie Năstase a purtat o rochie albă pe corp, iar în partea de sus avea un material prețios cu fulgi.

Florin Pastramă a purtat o pereche pantaloni negrii, o cămașă neagră și un sacou alb. La eveniment au fost prezenți și cei doi copii ai lui Brigitte Năstase. Sara i-a urat multă fericire mamei sale și este bucuroasă pentru aceasta.

Lizeta Haralambie este nașa cuplui. 'Este prima mea nuntă și ultima. I-am oferit sufletul meu', a spus Florin Pastramă.

Brigitte Năstase a făcut o criză de nervi la propria nuntă. Vedeta și-a murdărit rochia albă cu polen de la crinii pe care îi primise de la invitați. Proaspăta soție a lui Florin Pastramă a spus răspicat ca nimeni să nu-i mai ofere florile, pentru că nu vrea să se mai murdărească. Brigitte Năstase și-a dorit foarte mult ca nunta ei să fie perfectă, însă acest mic incident imprevizibil a enervat-o la culme și a supărat-o foarte tare.

 

Nuntă cu peste 350 de invitați

Potrivit informațiilor apărute în presă, Brigitte Năstase și Florin Pastramă vor avea cununia religioasă pe data de 7 iulie, iar la eveniment vor fi peste 350 de persoane.

Vedeta este fericită că va îmbrăca rochia de mireasă. Fosta soție a lui Ilie Năstase este foarte bucuroasă că a găsit un bărbat care să fie lângă ea necondiționat. Brigitte Năstase și-a dorit dintotdeauna un bărbat care să o iubească și să nu o înșele.

FOTO: Captură video

Brigitte Năstase se căsătoreșteBrigitte Năstase se căsătorește

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton