Laura Cosoi, însărcinată în luna a șasea, recunoaște că trece printr-o perioadă delicată: "Sunt zile cand mai am unele dureri, când nu pot să fac efort fizic". Ce i-a spus medicul la ultima ecografie

 Cica Cristina
.

Laura Cosoi, care se apropie de ultimul trimestru de sarcină, dezvăluie cum s-a simțit în ultima perioadă și cât de mult așteaptă să își cunoască cea de-a doua fetiță.

Laura-Cosoi-1Laura-Cosoi-1

Vedeta susține că s-a confruntat cu dureri, că nu poate face foarte mult efort fizic, iar cel mai mare impediment pe care îl are este că nu își mai poate ține fiica în brațe. Rita are aproape doi ani și este adorabilă, mamei sale fiindu-i destul de greu să se abțină de la o alinta în brațele sale.

De asemenea, artista a mai spus că și-ar dori să aibă posibilitatea de a face mai multă mișcare, lucru care, din păcate, nu este posibil în acest stadiu avansat al sarcinii.

După ecografie, medicul a asigurat-o că totul este în ordine, iar bebelușul se dezvoltă în parametri normali.

Citește și: Însărcinată în 5 luni, Laura Cosoi s-a retras la Târgu-Mureș:'Nu țin legătura cu doctorul, dar trebuie să revin în București, la control, peste două săptămâni'

„Mulțumesc lui Dumnezeu, cel de-al doilea trimestru se apropie de final și pot spune că a fost o perioada bună. Sunt, într-adevăr și zile când obosesc mai repede, când mai am unele dureri, nu pot să fac efort fizic foarte mult, dar per total sunt bine. Aș fi vrut să fac mai multă mișcare, dar din păcate îmi rămân doar exercițiile pe saltea, în față televizorului, cele de respirație, în curte și stretching dimineață. Îmi e dor să o ridic pe Rita în brațe și să ne plimbam mai mult așa, dar trebuie să fiu prudență cu lucrul acesta, pentru că ulterior am dureri de burtă. Însă, fetiță noastră cea mică e bine. Am făcut ecografia pentru cel de-al doilea trimestru, iar medicul Ioana Drăgan a zis că se dezvoltă frumos și e în parametrii normali. Se mișcă și foarte mult, parcă mai mult decât Rita. Acum am termen de comparație”, a scris Laura Cosoi pe blog.

Cum își pregătește Laura Cosoi fiica pentru venirea surorii sale

Laura susține că în fiecare zi face eforturi pentru a o face pe Rita să înțeleagă că urmează să vină pe lume surioara ei. Micuța a înțeles că în casă va veni un bebeluș și este extrem de atentă și grijulie, atât cu mama cât și cu surioara din burtică.

Citește și: Cum arată prima locuință cumpărată de Laura Cosoi:„Era o zi de vară, călduroasă, ploua superb, am intrat în casa aia și am leșinat'

„Cu Rita am creat un adevărat ritual. Nu trece nicio zi să nu o pregătim pentru venirea pe lume a surioarei ei. Încercăm, așa cum putem, să nu fie un șoc prea mare, deși diferența de vârstă dintre ele nu e semnificativă. Iar dacă la început credeam că Rita nu înțelege despre ce e vorba, acum înțelege foarte bine. Știe clar că la un moment dat va veni cineva în casă – nu știu dacă înțelege că nu va mai pleca – dar a priceput că va fi un bebe cu care ea o să se joace. Deja o bagă în seama mereu pe cea mică. E foarte scumpă! O întreabă: „Bebe, ce taci?', adică ce faci, îi spune „Pa, bebe!', iar când se joacă cu jucăriile și da peste una de când era ea mică zice că o să i-o dea lui bebe. Îl vede pe Cosmin că pune mâna pe burtică și vorbește cu fetița și imită comportamentul lui. I-am spus deja că trebuie să mă ajute să avem grijă de surioara mai mică, tocmai pentru că ea e mai mare. Așa că e foarte grijulie! După ce fac duș, mă dă cu crema pe burtică, pentru că așa are grijă și de mami și de sora ei. Rita este un copil atent, cu răbdare și sunt convinsă că lucrurile în viață noastră vor fi în continuare armonioase, dar dacă sunt printre voi mame cu doi, trei pui să îmi spună cum au procedat la venirea pe lume a frățiorilor sau surioarelor.

Așadar, savurez perioada de sarcină și timpul petrecut cu familia. Casă noastră e plină de dragoste, de lumina, de pace și de armonie. Sunt daruri pe care le apreciez foarte mult. Acum, de-abia așteptăm să o vedem pe cea mică. Uitându-ne la Rita, ne dăm seama cum trece timpul, cum viață din mine va prinde conturul unui copilaș, care va veni pe lumea această, va crește și ne va bucura. Așa cum face și Rita.”, a mai spus Laura Cosoi.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Ce bea Laura Cosoi dimineața pentru a fi plină de energie. Așa are grijă de sarcină

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton