Laura Cosoi a pozat în lenjerie intimă, însărcinată în luna a șasea. A fost lăudată, dar și criticată: "Nu mai am tonusul de altădată". Ce mesaj i-a transmis colega sa, Dana Rogoz

 Cica Cristina
.

Însărcinată în 6 luni, Laura Cosoi a pozat în lenjerie intimă, cu burtica de gravidă la vedere. Fotografia postată pe rețelele de socializare a atras un val de comentarii, unele în notă optimistă și cu urări de bine, altele mai puțin pozitive!

Laura-Cosoi-1Laura-Cosoi-1

Laura Cosoi pune pe primul loc sănătatea sa și a bebelușului, are o dietă echilibrată, motiv pentru care are o siluetă de invidiat, chiar și când sarcina este atât de avansată. Vedeta susține totuși că nu mai are tonusul de altădată, că i s-au lățit șoldurile, însă nu s-a simțit nicicând mai feminină și mai împlinită ca în aceste momente.

Citește și: Ce mănâncă Laura Cosoi în timpul sarcinii și cum își menține silueta.Cea mai importantă regulă pe care o respectă cu sfințenie

„În curând mămică pentru a doua oară…fotografia este făcută dimineață când descopeream în oglindă câte schimbări aduce o sarcină corpului meu. Nu m-am preocupat niciodată de kilogramele luate pe timpul sarcinii pentru că întotdeuna am pus pe primul plan sănătatea bebelușului, dar și a mea. Nu mai am tonusul de altădată, șoldurile s-au lățit, sânii au căpătat volum serios, pielea se întinde la maxim, dar niciodată nu m-am simțit mai feminină și mai împlinită că în această perioada. Am intrat în cea de-a 25-a săptămână de sarcină și mă minunez în fiecare zi de miracolul ce crește în mine!”, a scris Laura Cosoi în dreptul unui selfie postat pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi, lăudată pentru silueta de invidiat

Printre vedetele care au comentat prompt s-a numărat și colega sa, Dana Rogoz, care se află și ea pe ultima sută de metri cu sarcina: Îți stă foarte bine gravidă. Să ne bucurăm de minunile noastre. Eu mai am așa de puțin, încât stau minute în șir în oglindă și pur și simplu mai uit la burta mea cu drag, știind că în curând îmi va fi dor de ea…' . Răspunsul Laurei Cosoi a venit rapid, tot cu urări de bine: Dănuca, să ai naștere frumoasă și recuperare rapidă'.

Citește și: Laura Cosoi, însărcinată în luna a șasea, recunoaște că trece printr-o perioadă delicată: „Sunt zile cand mai am unele dureri, când nu pot să fac efort fizic”. Ce i-a spus medicul la ultima ecografie

Un val de comentarii au apărut după postarea blondinei, multe femei admirând silueta sa de invidiat: „Ești foarte delicată și minunată, la fel și Rita. Naștere ușoară!”, „Care burtă? Nici nu zici că ești însărcinată”, „Ești minunată și superbă, arăți divin”, „Mă bucur pentru tine! Esti frumoasă și naturală și în curând mamă a două fete! Felicitări și multă sănătate!, Sarcina parca te face și mai frumoasă”, „Draga mea, tu vei rămâne mereu o floare, cel mai frumos crin”.

Cuvintele „minunată”, „frumoasă”, „superbă” s-au repetat în alte zeci de comentarii.

Laura Cosoi, criticată că se expune pe rețelele de socializare

La polul opus, au existat și câteva comentarii răutăcioase la adresa vedetei, după ce a postat fotografia în lenjeria intimă: „Trebuie sa existe anumite limite de expunere în spațiul online. Asemenea fotografii aparțin de domeniul intim și numai intim al familiei. Fotografia nu este de postat, scurt. Chiar dacă ai sentimentul că ești în categoria vedetismului'. Publicul tău trebuie respectat. Asta stă la baza creșterii de 7 ani”, „Ce este cu lumea asta? Ați luat-o razna toate să vă fotografiați aproape goale! Se pare ca suferim de popularitate și suferim de nebăgare de seamă, sincer nu vă înțeleg pe cele care va pozați așa!”, „Crezi că interesează pe cineva că șoldurile s-au lățit, că sânii ți-au crescut și alte amănunte? Sunt atâtea femei însărcinate și nu se expun pe Facebook. Bucură-te în familie și nu arăta la toată lumea”.

La ultimul comentariu, Laura Cosoi a oferit și un răspuns: „Pe 13 mai 2016 erai de altă părere. La fel de intim este să îți iei si mama în brațe și să postezi pe Facebook!”

Un alt comentariu la fotografia postată de Laura Cosoi îl aduce în discuție și pe Smiley, fostul partener al vedetei: „Când te-ai despărțit de Smiley, ai motivat că trăiești în umbra lui. Acum, ca să ieși la suprafață, crezi că o faci în modul asta? Nu ai fost prea inspirată!”. Laura Cosoi a îndemnat persoana care a scris comentariul să recitească ceea ce a scris, fiind convinsă că ar fi vrut, de fapt, să spună cu totul altceva.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Citește și: Cum arată prima locuință cumpărată de Laura Cosoi:„Era o zi de vară, călduroasă, ploua superb, am intrat în casa aia și am leșinat’

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton