Andra, confesiune emoționantă despre relația cu Măruță în timpul pandemiei: ”Pentru noi, e ca o lună de miere, ne bucurăm să adormim în fiecare seară împreună”/ EXCLUSIV

 Oana Popoiag
.

În vremuri normale, Andra ar fi avut în perioada aceasta numeroase concerte, iar de timp liber nici nu se punea problema. În schimb, din cauza pandemiei de coronavirus, stă acasă cu copiii în izolare, gătește și îl susține moral pe Cătălin Maruță, care continuă să meargă la muncă. După 12 ani de când a zis 'da', Andra ne-a făcut o serie de mărturisiri emoționante despre cum s-a schimbat relația cu soțul său în ultimele două luni.

Chiar dacă tu stai acasă, pentru soțul tău acest lucru nu a fost posibil, dată fiind natura meseriei sale. Cum îți manifești grija față de el în această perioadă delicată, cum îl ajuți?

Încerc să țin o atmosferă cât mai relaxată și veselă acasă, împreună cu copiii. Cătălin are nevoie să zâmbească și să îi încurajeze și pe alții când e în direct. Gătesc și dezinfectez, fac liste de cumpărături și îi reamintesc să se descalțe la intrare, deși oricum o face. Cam atât.

VIVA! de mai

Sunt curioasă… Cum îl aștepți pe Măruță când vine acasă de la muncă? Care e primul lucru pe care i-l spui? Îi amintești de fiecare dată să se dezinfecteze, are tendința să încalce, de oboseală sau neatenție, regulile casei?

Este foarte atent și riguros, nu uită niciodată. Nu are cum să uite, deja de atâtea săptămâni numai despre asta vorbim. Nu știu dacă e cineva care uită pentru cinci minute în ce situație suntem. Îl aștept mereu cu chef de vorbă, îi povestesc ce am făcut cu Eva și David, el ne spune ce s-a întâmplat la platou. Apoi, ne pregătim de cină.

Eva și David cum reacționează când intră tatăl lor pe ușă? Timpul are alte resorturi acum și așteptarea este mai mare.

Se bucură foarte tare, îi sar în brațe de obicei, dar acum așteaptă să se dezinfecteze și să se schimbe de haine ca să facă asta și să îl pupe.

Cum funcționează relația de cuplu într-un context pe care nu l-ați mai experimentat până acum, cu autoizolarea și stresul aferente? Unii se ceartă mai des, alții se apropie mai tare. La tine și Cătălin care este dinamica?

Pentru noi, e ca o lună de miere, atâta doar că suntem cu copiii acasă. Dar ne bucurăm foarte mult să nu ne trezim cu alarmă, să adormim în fiecare seară împreună, să ne uităm la filme, să gătim împreună. Nu avem de ce ne plânge din cauza izolării. Păcat că e nevoie de circumstanțe atât de grave ca să petrecem mai mult timp acasă.

Cum decurge pentru tine o zi acasă, în autoizolare, cu copiii? Ai doi copii energici, mă gândesc că nu e floare la ureche să îi ții singură în frâu.

Cum spuneam, nu ne trezim cu alarmă, dar ne cam trezesc Eva și David. Ne pupă, ne îmbrățișează și ne roagă să pregătim micul dejun. Mâncăm, bem cafeaua în tihnă, ei se joacă și singuri. Ne sunăm prietenii, bunicii. David are și școală online, deci are și activitățile lui, iar eu și Eva putem să facem ordine în jucării sau să ascultăm muzică în timpul acela. Timpul trece foarte, foarte repede.

Ce gătești, Andra, în mod special, în această perioadă? Cu ce feluri de mâncare și cu ce bunătăți îți surprinzi copiii și soțul?

Gătim, ca de obicei, salate, supe, pește și fructe de mare, ne plac foarte mult, dar și clasicele fripturi cu piure, orez cu lapte sau plăcinte. De câteva ori pe săptămână, comandăm de la restaurantele noastre preferate, pentru a ajuta. Fiecare comandă contează pentru ei acum, când nu pot primi clienți.

Puteți citi interviul integral în numărul de mai al revistei VIVA!
Revista se poate găsi în rețelele: Kaufland, Cora, Metro, Carrefour, Auchan, Inmedio, Nis Petrol, OMV.

Andra și Cătălin MăruțăAndra și Cătălin Măruță

Foto: VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton