Larisa, primele declarații după întâlnirea cu Alin Oprea la Tribunal. Fiica lor a ajuns la psiholog: ”Ne-a îmbolnăvit pe toți”

 Stamen Diana
.

Larisa și Alin Oprea s-au întâlnit ieri la Tribunal, unde a avut loc prima înfățișare a divorțului, iar fosta soție a artistului a făcut primele declarații. Fiica lor a ajuns la psiholog, după acest scandal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La ieșirea din sala de judecată, Larisa Oprea a făcut mai multe declarații despre situația actuală în care se află cu tatăl copiilor ei, Alin. După un întreg scandal, cei doi continuă să se lupte în instanța, unde vor să divorțeze. Larisa nu dorește să renunțe sub nicio formă la numele Oprea și tocmai din această cauză divorțul nu a avut loc pe cale amiabilă la notar.

Larisa si Alin Oprea divort tribunalLarisa si Alin Oprea divort tribunal

Când a ajuns la Tribunal, Alin Oprea a declarat că nu mai vorbește absolut deloc cu cei doi copii pe care îi are cu Larisa. Fosta lui soție a mărturisit că fiica lor a avut nevoie de ajutorul unui psiholog, după tot acest scandal.

„Un om normal ar fi venit să ne salute. Este prea mult ceea ce cerem, un bună ziua. Tot timpul găsește motive pentru care să nu vorbească cu copiii. Ne-a îmbolnăvit pe noi toți. Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi', a declarat Larisa, la ieșirea din Tribunal pentru XNS.

Mai mult, fosta soție a lui Alin Oprea i-a mulțumit public pentru copiii pe care îi au împreună, însă șanse de împăcare între ei nu mai există. Larisa Oprea a declarat că ar putea merge și ea la psiholog, fiind afectată de cele întâmplate în ultima perioadă.

„Este foarte clar că nu mai avem cum să conviețuim împreună. Eu îi mulțumesc pentru cei 23 de ani de căsătorie, îi mulțumesc pentru acești copii, ei sunt minunile mele. Eu pentru ei trăiesc. Și-a înregistrat propriul copil, a pus telefonul pe masă, cică să îi arate ceva, dar de fapt îl înregistra, nu a avut discuții normale cu copii. Denisa merge la psiholog, și probabil o să merg și eu', a mai adăugat Larisa Oprea.

Citește și: Alin Oprea oferă detalii nebănuite despre soția lui, Larisa, în plin proces de divorț: „Exista toată logistica pentru un studio de videochat'

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: ‘Basmul nostru a început din mai 2019’

Citește și: Alin Oprea a ajuns să trăiască din banii iubitei sale! Larisa l-a lăsat fără nimic după divorț și se războiesc la Tribunal pentru o avere de 1 milion de euro

Citește și: Fiul lui Alin Oprea, reacție tranșantă în scandalul momentului: „Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă'

Larisa și Alin Oprea, față-n față la tribunal

Pe 15 februarie a avut loc prima înfățișare a divorțului dintre Larisa și Alin Oprea. Cei doi s-au prezentat în fața instanței pentru a încheia căsnicia lor definitiv. Deși inițial au încercat să divorțeze pe cale amiabilă la notar, cei doi nu au ajuns la un numitor comun.

Alin Oprea a făcut primele declarații înainte de a intra în sala de judecată. 'Îmi doresc să se facă mai cald. Și afară și în suflet. În sufletul meu procesul s-a încheiat, eu sunt divorțat de mult. A fost o înțelegere comună, eu i-am spus că am o relație cu altcineva după ce am aflat de infidelitățile ei.
Susțin tot ce am declarat, probele sunt depuse.
', a declarat Alin Oprea.

https://www.youtube.com/watch?v=KCW0FdIrJIM

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton