Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că a avut discuții indecente în fața copiilor: "Să se ducă la Obregia"

 Cica Cristina
.

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu este nici pe departe aproape de final. După ce fosta parteneră l-a acuzat pe afacerist că ar fi purtat discuții indecente cu Bianca Drăgușanu în fața copiilor, Gabi Bădălău a reacționat dur la adresa mamei copiilor lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în scandal de mai bine de jumătate de an, iar lucrurile nu par să se amelioreze între ei, ci dimpotrivă. Certurile sunt tot mai aprige, iar acuzațiile tot mai dure. La mijloc sunt cei doi copii, pentru a căror custodie se luptă cei doi părinți.

Claudia Pătrășcanu continua seria acuzațiilor la adresa fostului partener. De data aceasta, a susținut că tatăl copiilor ei și iubita lui, Bianca Drăgușanu ar fi purtat discuții indecente de față cu cei doi copii. Și mai mult, Bianca ar fi fost goală în momentul în care ar fi discutat cu micuții.

Claudia-Patrăscanu-1Claudia-Patrăscanu-1

Reacția lui Gabi Bădălău, după acuzațiile Claudiei Pătrășcanu

În plus, Gabi și cu Bianca ar fi vorbit tot drumul între ei, neglijând astfel copiii.

'Când au ajuns acasă, copiii mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-am întrebat pe el și mi-a spus: 'Mami, tati a vorbit tot drumul în mașină cu Bianca'. Deci pe el nu-l interesează acești doi copii. În ce anturaje îmi duce copiii, ce se întâmplă cu el?! Sunt disperată! Credeți-mă!', a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

'Spune-i să se ducă la Obregia. Îi recomand un doctor psihiatru la Obregia.', a fost reacția lui Gabi Bădălău față de fosta parteneră după ce a auzit astfel de declarații.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit:„Copiii văd tot felul de lucruri'

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că a primit amenințări cu moartea.Care e rezultatul testului antidrog pe care l-a făcut Gabi Bădălău

Citește și: Larisa, primele declarații după întâlnirea cu Alin Oprea la Tribunal. Fiica lor a ajuns psiholog:'Ne-a îmbolnăvit pe toți'

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți:„După 3 luni am cerut-o în căsătorie'

Claudia Pătrășcanu așteaptă să se sesizeze autoritățile

La acest moment, Claudia Pătrășcanu a susținut că așteaptă să se sesizeze autoritățile în acest caz.

'Am tot așteptat și aștept in continuare sa se sesizeze autoritățile acestui stat, ceea ce se întâmpla cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri, 12.02.2021, ora 17.00, copiii au fost luați de către tatăl lor de acasa, fiind iar sub influenta substanțelor și asta nu este pentru prima data.

Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, in momentul in care i-am sugerat sa le pună copiilor centura de siguranța. Nu a dorit sa facă acest lucru, afirmând ca nu e treaba mea, ca unul e Badalau!', s- a mai arătat în postarea Claudiei Pătrășcanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton