La 51 de ani, Mihaela Rădulescu s-a pozat în costum de baie și arată senzațional! Diva a făcut furori la piscină: "Ce corp!"

 Cica Cristina
.

Mihaela Rădulescu a împlinit zilele trecute 51 de ani și arată în continuarea fabulos! Vedeta are un trup de invidiat, pe care nu s-a ferit să-l expună la piscină!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu arată incredibil de bine la 51 de ani, astfel că pare ă existe o neconcordanță între vârsta care apare pe buletin și felul în care arată.

Vedeta pare să fi păcălit timpul pentru că arată mai bine ca niciodată! Are un trup bine sculptat, grație pasiunii sale pentru sport și un abdomen plat, exact ca în tinerețe.

Citește și: Imagini incendiare cu Antonia, la malul mării!Vedeta s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare

Vedeta se simte bine în pielea ei și nu este de mirare pentru că arată excelent: are coapse bine tonifiate, o talie de viepse și la orizont nu se întrezare nici urmă de celulită!

Relaxându-se la piscină, pe o saltea gonflabilă și purtând un costum de baie din două piese, vedeta a făcut senzație! Precum era de așteptat, comentariile din partea fanilor nu au fost deloc puține, iar aprecierile au fost pe măsură: „Să fii binecuvântată cu tot frumosul Universului!!”, „Ce corp”, „Cât ai împlinit? 25?”, „Mihaela…pai așa corp?! El nu a auzit că a fost ziua ta?! N-ai avut tort?”, „Dumnezeuleeee, Mihaela, cum poți să arăți! Scandalos de bine!”, „Da, știam că ai tonus și că vorba aia sta carnea pe tine, dar pe bune că îți vine să te apuci de exerciții fizice doar uitându-te la poză. Yup, închizi gura oricui”, „Superbă”, „Ca să nu te copleșesc cu complimente, îți spun doar că ești din alt aluat! Clar!”.

Citește și: Irina Deaconescu, iubita lui Cristi Manea, are probleme mari în sarcină:„Bebelușul meu deja se chinuie'

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 16 ani

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu este un adolecent în toată regula! A împlinit de curând 16 ani, mama sa fiind extrem de mândru de fiul ei!

Așa mamă, așa fiu! Ayan îi seamănă leit mamei sale și la numai 16 ani este un pachet de mușchi. Are un trup bine sculptat și nu s-a sfiit să posteze imagini la bustul gol. Fanele i-au spus chiar că arată chiar mai bine decât Tom Cruise în Top Gun.

Citește și: Andreea Bălan nu mai suferă după divorțul de George Burcea. Artista se simte mult mai puternică acum:'Încerc să mă autodepășesc'

Mihaela-Radulescu-2-1Mihaela-Radulescu-2-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton