Kobe Bryant şi fiica lui au fost înmormântaţi în secret: "Vanessa şi familia au dorit o slujbă privată"

 Cica Cristina
.

Kobe Bryant și fiica lui, Gianna, în vârstă de 13 ani, au fost înmormântați în secret, întrucât Vanessa și familia au vrut o slujbă privată pentru a-i plânge pe cei pierduți.

Gianna-si-Kobe-BryantGianna-si-Kobe-Bryant

Ceremonia privată ar fi avut loc la Corona Del Mar, California, relatează presa internațională.

Citește și: Reacții emoționante după moartea lui Kobe Bryant și a fiicei sale.Mesajele de condoleanțe postate pe rețelele de socializare de sportivi și vedete

„Vanessa şi familia au dorit o slujbă privată pentru a-i plânge pe cei pierduţi”, a spus o sursă apropiată familiei pentru Entertainment Tonight.

Cei doi au fost înmormântaţi în cimitirul Pacific View Memorial Park, iar la înmormântare nu a avut acces niciun fotograf, scrie Daily Mail.

Legandarul bachetbalist Kobe Bryant și fiica lui și-au pierdut viața într-un accident de elicopter, în California. Starul NBA, retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuți la LA Lakers, se afla la bordul elicopterului personal alături de alte șase persoane în momentul producerii accidentului. Niciun pasager nu a supraviețuit teribilului accident.

Citește și: Ți se face pielea de găină!Înțelegerea pe care Kobe Bryant și soția sa o aveau, de teama unui accident de elicopter sau de avion

Kobe Bryant a murit la vârsta de 41 de ani. Îmreună cu Vanessa avea patru copii: Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, 3 ani, şi Capri, născută în iulie 2019, scrie hotnews.ro.

Mesajul emoționant transmis de soția lui Kobe Bryant

Suferința fără margini simțită de Vanessa, care și-a pierdut soțul și fiica în același timp, nu poate fi comparată cu nimic. Cu o imensă durere în suflet, ea a reușit să transmită un mesaj devastator.

Citește și: Postarea care a prezis moartea lui Kobe Bryant acum 8 ani s-a împlinit întocmai!”Kobe va sfârși…”

„Eu și fiicele mele vrem să mulțumim milioanelor de oameni care ne-au arătat susținerea și dragostea lor în acest moment îngrozitor. Mulțumim pentru toate rugăciunile. Cu siguranță avem nevoie de ele. Suntem complet devastați de dispariția adoratului meu soț, Kobe, tatăl fiicelor mele; și frumoasa și scumpa Gianna, o fiică iubitoare, grijulie și minunată și o soră incredibilă pentru Natalia, Bianka și Capri.

Suntem devastați și din cauza familiilor care și-au pierdut persoane dragi duminică și le înțelegem durerea. Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea pe care o simțim în acest moment. Mă alină să știu că Kobe și Gigi știau că sunt foarte iubiți. Am fost binecuvântați să-i avem în viețile noastre. Aș fi vrut să fie aici cu noi pentru totdeauna. (…) Nu sunt sigură de ceea ce urmează în viețile noastre și este imposibil să îmi imaginez viața fără ei. Dar ne trezim dimineața crezând că Kobe și fiica noastră, Gigi, ne luminează calea. Dragostea noastră pentru ei este infinită. Mi-aș dori să-i pot îmbrățișa, săruta și binecuvânta. Să-i avem aici cu noi pentru totdeauna’, a scris Vanessa Bryant pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Cine se mai afla în elicopterul prăbușit, în care au murit Kobe Bryant și fiica lui de 13 ani, Gianna. Alte 7 persoane, copii și părinții lor, și-au pierdut viața!


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton