După Asia Express se lasă cu nuntă. Speak s-a hotărât să o ia de soție pe Ștefania: ”E ceea ce trebuie”

 Stamen Diana
.

Speak și Ștefania s-au întors de la Asia Express, iar această experiență i-a confirmat artistului că femeia de lângă el este aleasa. Speak s-a hotărât și o ia de soție pe Ștefania.

Cei doi formează un cuplu care e mereu pus pe șotii și trăiesc intens fiecare moment al vieții lor. Speak și Ștefania au participat la Asia Express, unde au fost supuși unor mari provocări.

Stresul a fost mare, iar nervii au fost întinși la maximum. Speak și iubita lui s-au mai certat la Asia Express, însă și-au dat seama că relația lor poate trece la un alt nivel.

„Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți. (…) Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră – e ceea ce trebuie', a declarat Speak, potrivit Spynews.

Citește și: Speak și Ștefania, primele declarații despre participarea la Asia Express:”Vom avea nervii întinși la maximum”

Competiția a fost ca un test pentru relația lor, iar Speak și-a dat seama că Ștefania este femeia lângă care vrea să râmănă toată viața.

Sâmbătă, 15 februarie, la Antena 1 începe Asia Express, unul dintre cele mai așteptate show-uri de televiziune. Speak și Ștefania au mărturisit că experiența a fost una de neuitat și că i-a unit mai mult.

Citește și: Speak și Ștefania, despre greutățile de la Asia Express:'Nu e de joacă'

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Câștigătorii cursei pentru imunitate au fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț, spre surprinderea tuturor. Cei doi au câștigat prima amuleta cu suma în valoare de 1000 de euro.

FOTO: Facebook

Ștefania și SpeakȘtefania și Speak
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton