Kim Kardashian și Kanye West au renunțat la divorț. Imaginea controversată care pune punct speculațiilor

 Cica Cristina
.

Se pare că divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West nu mai stă în picioare și vedetele s-ar fi râzgândit! Cel puțin asta reiese din imaginile postate pe rețelele de socializare, care au pus fanii pe gânduri!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu două luni, Kanye West făcea anunțul surprinzător pe Twitter că încearcă să divorțeze de 2 ani de Kim Kardashian. Chiar dacă pe rețelele de socializare par mereu fericiți și împliniți, adevărul ar fi cu totul altul. Lucrurile ar fi destul de complicate în ceea ce-i privește.

Sunt căsătoriți de 6 ani și au patru copii, însă Kanye West a susținut într-un mesaj pe care l-a șters ulterior că a încercat să divorţeze de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru reforma închisorilor⁣, adică în urmă cu 2 ani.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța:„Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului' / EXCLUSIV

Acesta nu a fost singurul mesaj controversat scris de rapper pe Twitter, ci a făcut parte dintr-o serie, care au fost ulterior șterse. Kanye a mai mărturisit și că Kim ar încerca să-l închidă⁣ pe motive medicale, acesta constituind, posibil, un motiv important în spatele rupturii dintre cei doi.

„Kim dorea să ajungă la Wyoming împreună cu un doctor pentru a mă închide, aşa ca în filmul ‘Get Out, pentru că m-am plâns ieri cu privire la salvarea vieţii fetelor mele. Dacă ajung să fiu închis, ca Mandela, o să ştiţi cu toţii de ce', mai scris Kanye West pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum arată Gina Pistol în costum de baie.Prezentatoarea este o graviduță extrem de sexy

Kim Kardashian nu vrea să îl părăsească pe Kanye West

Se pare, însă, că soția sa, Kim Kardashian nu ar vrea să-l părăsească în momente atât de dificile.

„Kim încearcă să fie cât mai puternică cu putință, dar este îngrijorată în ceea ce îl privește, ceea ce o face să se simtă blocată. În ceea ce privește viitorul, ia în continuare în considerare toate opțiunile, dar nu vrea să îl părăsească pe Kanye într-un moment dificil.', a declarat o sursă apropiată cuplului pentru Hollywood Life.

Kim Kardashian ar fi luat în considerare doar o separare temporară, însă nu este pregătită pentru divorțul oficial, care s-ar ridica, de altfel, la 2,2 miliarde de dolari, cifra reflectând averea lor comună.

Citește și: Chiara Ferragni este însărcinată a doua oară.Modul inedit prin care a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil

Kanye-West-1Kanye-West-1

„Bineînțeles, orice gând i-a trecut prin minte în ceea ce privește această situație, pentru că ce se întâmplă e foarte mult pentru o singură persoană de gestionat. Spune tuturor despre Kanye că este sufletul ei pereche și îl iubește într-adevăr mai mult ca pe oricine. Întreaga situație este tristă', a mai precizat sursa menționată anterior.

Kim Kardashian, acuzată de infidelitate

De asemenea, problemele nu s-au rezumat doar la atât. Rapperul a făcut o criză de gelozie în urmă cu câteva săptămâni, acuzându-și soția că l-ar fi înșelat.

Citește și: Bianca Comănici a dezvăluit motivul despărțirii de Livian de la Puterea Dragostei:„Sunt foarte dezamăgită de el!'

Ultima postare a lui Kim Kardashian pe rețelele de socializare, în care Kanye West are imaginea unui tată grijuliu și atent cu cei patru copii, pare să indice că separarea celor doi nu mai este un fapt, iar lucrurile s-au mai liniștit.

'Cum de sunt așa de norocoasă', a mai scris Kim în dreptul fotografiilor, comentariul punând astfel punct speculațiilor potrivit cărora cei doi ar urma să divorțeze.

Sursa foto: Hepta, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton