Karmen a organizat dublu eveniment: botezul și ruperea turtei. Imagini de la petrecere

 Cica Cristina
.

Sărbătoare în familia Simionescu! Artista Karmen a organizat un dublu eveniment: și-a botezat fetița și i-a rupt și turta, dat fiind că micuța a împlinit deja 1 an!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Momente unice pentru Karmen și Bogdan Căplescu! Cei doi părinți au organizat o petrecere, care ar fi durat până în zori, după creștinarea micuței Sofia Maria Rossa, potrivit cancan.ro. De aemenea, au profitat de ocazie pentru a rupe și turta fetiței, după ce pe 1 august a împlinit 1 an.

Evenimentul ar fi avut loc într-o locație din apropierea Bucureștiului, invitații bucurându-se de un meniu ales și băuturi rafinate.

Citește și: Acum e prea târziu! Decizia pe care a luat fostul soț al Ancăi Țurcașiu după divorț i-ar fi salvat căsnicia

De muzică și atmosferă s-au ocupat de Vali Vijelie, Taraful de la Clejani, dar și Leo de la Kuweit. Surpriza serii a fost momentul oferit de Adrian Minune și Taraful din Clejani.

Un alt moment special a fost când fiul lui Adrian Minune a cântat la chitară, alături de Leo de la Kuweit pentru proaspătul bunic. Tatăl, vizibil emoționat, abia și-a stăpânit emoțiile.

Citește și: Vedetă de televiziune, bătută cu sălbăticie în tren!Agresorul a încercat să o violeze de față cu băiețelul ei

Petrecerea a ținut până în zori, mai ales că Adrian Minune s-a ocupat de atmosferă.

Citește și: Lidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum:„Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească'/ EXCLUSIV

Botez-Sofia-Maria-Rossa-3Botez-Sofia-Maria-Rossa-3

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton