Decizia pe care a luat-o fostul soț al Ancăi Țurcașiu după divorț este tardivă. I-ar fi putut salva căsnicia

 Stamen Diana
.

După 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat, spre surprinderea lor, mai ales că nimeni nu știa că între ei există probleme atât de grave. Acum, fostul soț al vedetei a luat o decizie pe care dacă o lua de la bun început i-ar fi salvat mariajul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Despărțirea dintre cei doi s-ar fi produs în momentul în care Cristian Georgescu nu ar mai fi vrut să meargă la muncă și voia să se întrețină doar din banii pe care Anca Țurcașiu îi producea. Recent, fostul soț al vedetei a fost surprins în timp ce ieșea dintr-un cabinet stomatologic, potrivit Cancan.

Cristian Georgescu este medic stomatolog, iar acum pare că și-a reluat activitatea, pentru că nu ar mai fi avut de ales. Decizia luată acum i-ar fi putut salva căsnicia cu Anca Țurcașiu, însă este prea târziu.

Problemele cu banii au distrus căsnicia de 22 de ani a Ancăi Țurcașiu cu Cristian Georgescu. Cei doi nu mai locuiesc împreună și mare că nu mai există nicio șansă de împăcare între ei.

Citește și: Anca Țurcașiu începe o nouă viață, la 50 de ani! Unde s-a mutat artista după ce a plecat din vila luxoasă în care trăia cu soțul ei

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de mariaj

Anca Țurcașiu și-a anunțat divorțul de bărbatul alături de care are un fiu, însă fără să dea prea multe detalii și făcând apel la liniște și decență din partea presei.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!, a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

Anca-Țurcașiu-și-Cristian-Georgescu-1Anca-Țurcașiu-și-Cristian-Georgescu-1

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton