Justyna, iubita lui Alex Bodi, divorțează... forțat! Soțul ei a făcut anunțul

 Cica Cristina
.

La scurt timp după ce s-a aflat că Justyna, noua iubită a lui Alex Bodi, este căsătorită cu un luptător MMA a venit și anunțul. Cei doi divorțează, chiar soțul Justynei fiind cel care a făcut anunțul: „divorțăm de comun acord'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Abia s-a aflat că noua iubită a lui Alex Bodi, Justyna, este căsătorită cu Karol Miśkiewicz, luptător MMA. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și actuala iubită nu au ezitat să se sărute în public și, desigur, nici gesturile tandre nu au lipsit din acest tablou.

Justyna-divorteaza-1Justyna-divorteaza-1

Soțul Justynei: „Suntem căsătoriți, dar divorțăm'

Soțul femeii la brațul căreia se află acum Alex Bodi a aflat însă din presă ce se întâmplă, declarându-se șocat de tot ceea ce se întâmplă. La scurt timp de la această veste, a venit și anunțul luptătorului. El și Justyna urmează să divorțeze de comun acord.

„Suntem căsătoriți, dar divorțăm de comun acord. Nu mai răspund la nicio întrebare – cazul s-a încheiat', a anunțat luptătorul MMA Karol Miśkiewicz, pe rețelele de socializare.

Justyna a fost întrebată pe rețelele de socializare dacă este sau nu căsătorită, însă a ales să răspundă cu o altă întrebare: „Arăt de parcă aș fi măritată?'.

Citește și: Justyna, iubita lui Alex Bodi, este căsătorită! Cum a aflat soțul ei de relația cu afaceristul:„Este un șoc'

Citește și: E oficial! Alex Bodi și Justyna formează un cuplu.S-au sărutat în văzul lumii

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Costel Constantin soția, în urmă cu 50 de ani:„M-am dus direct la masa lor'/ EXCLUSIV

Citește și: Fulgy a recunoscut că are probleme cu drogurile și că a fost la un pas să-și omoare părinții:'Am fost internat'

Cum a aflat soțul Justynei de relația soției cu Alex Bodi

Soțul Justynei a spus pentru Antena Stars că a aflat din presă despre relația soției lui cu Alex Bodi, arătându-se extrem de surprins. El a confirmat că încă sunt căsătoriți, dar se pare că este doar o chestiune de timp până când situația se va lămuri.

Bună seara, nu vreau să mint, este adevărat, suntem în continuare căsătoriți. Pentru mine este un șoc tot ceea ce se întâmplă, am aflat totul din media. Nu am nimic ce să mai spun, nici nu mai am ce să mai spun ceva‘, a spus luptătorul MMA, pentru Antena Stars.

Ce spune Alex Bodi despre relația Justyna

Alex Bosi și-a vizitat iubita în Polonia și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. Totuși, nu a dorit să ofere prea multe detalii, dat fiind că relația este încă la început.

„Nu există felicitări deocamdată. Gloria apare când vorbesc faptele, nu așa. În orice, nu numai în relații. Nu există deocamdată așa ceva. Când o să fie momentul se vor confirma chestii. Da, am fost (n.red. – în Polonia, la Justyna). Nu vreau să vorbesc acum despre ea că nu e cazul. Nu pot să îmi asum ceva sau să vorbesc în numele cuiva când încă…

Nu ne tatonăm, ne cunoaștem, ne-am cunoscut. Nu ne tatonăm pentru că ne cunoaștem, dar o să vedem ce decidem pe parcurs. Nu știu, să vedem cu pandemia. Glumesc. O să vedem, când o să se întâmple îți dai seama că nu ai cum să ascunzi și nici nu avem motive să ascundem.

E o femeie superbă, ca să zic așa. E foarte inteligentă, foarte la locul ei și știe ce vrea. Așa am observat. Este superbă și fizic și la felul în care gândește. Este o femeie în adevăratul sens al cuvântului‘, a precizat Alex Bodi, cu privire la relația cu Justyna, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton