Cum a confirmat Anda Adam că are o relație, deși e încă măritată. Ce declarație i-a făcut bărbatului misterios

 Cica Cristina
.

După ce mult timp s-a speculat că mariajul Andei Adam cu Sorin Nicolescu ar fi pe butuci, confirmarea destrămării căsniciei a venit săptămâna trecută. Sorin a subliniat că artista este liberă să facă ceea crede, iar imaginile în care a apărut în brațele altui bărbat a dat naștere la noi speculații, mai ales după mesajul transmis de afacerist în dreptul imaginii cu Anda Adam.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși niciunul nu a onfirmat oficial divorțul, Anda Adam și Sorin Nicolescu dau semne că mai sunt căsătoriți doar în acte și… cam atat! Au curs râuri de cerneală pe marginea acestui subiect, însă vestea separării, confirmată parțial de Sorin, a mai venit la pachet cu… imagini neașteptate.

Anda-Adam-1Anda-Adam-1

Mesaj neașteptat pentru Anda Adam din partea bărbatului în brețele căruia a fost surprinsă

Anda Adam s-a afișat în brațele unui bărbat, despre care până acum se cunoaște că ar fi un om de afaceri cunoscut din Cluj, potrivit cancan.ro. Artista a apărut în fotografie alături de afacerist în timp ce era îmbrățișată tandru și sărutată pe obraz. De asemenea, de pe chipul artistei nu a lipsit zâmbetul larg. Fotografia ar fi fost făcută într-un lounge din Geneva, Elveția, însă ce a atras atenția este descrierea făcută de bărbat în dreptul fotografiei.

Bărbatul a scris „My ❤️', care s-ar putea traduce „Inima mea' sau „Dragostea mea'. A venit și reacția Andei Adam, care nu s-a lăsat mai prejos. La rândul ei, artista a pus drept comentariu trei inimioare la fotografia în care apare alături de afacerist.

Mulți ar spune că aceasta poate fi numită o oficializare a relației, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla, dat fiind că artista nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect.

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Anda Adam:”Imaginea este vulgară. Exagerează cu…”

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani:”Mănânc ca să supraviețuiesc”/ INTERVIU

Citește și: Dialog scandalos între Fulgy și mama lui, Viorica de la Clejani:„Sunt obligat să aleg, să iau pastile sau să fiu internat'

Citește și: Prințesa Lia și fiul ei, evacuați din casă.Prințul Paul este urmărit internațional

Ce spunea Anda Adam despre relația cu soțul ei

Anda Adam a negat mult timp divorțul și a dorit să păstreze discreția cu privire la ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise, între ea și Sorin Nicolescu.

„Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo, a declarat Anda Adam la Antena Stars.

Sorin Nicolescu: „Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui'

Soțul artistei a fost cel care a rupt tăcerea și a oferit mai multe detalii despre stadiul în care se află mariajul lor.

‘Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!’, a declarat Sorin Nicolescu.

Sursa foto: redactia.ro, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton