Johnny Depp iubește din nou! Cine este și cum arată noua lui iubită, cu 24 de ani mai tânără

 Cica Cristina
.

Se pare că Johnny Depp a trecut peste divorțul cu scandal de Amber Heard și își reface viața în brațele unui fotomodel german, cu 24 de ani mai tânără. Cine este femeia în compania căruia a fost surprins!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Johnny Depp iubește din nou! Actorul a fost surprins în compania unei femei, în fața unui hotel din Londra.

Se pare că relația dintre el și misterioasa femeie a prin contur de curând, având în vedere că s-au cunoscut abia la începutul anului, precum afirmă apropiați ai starului, citați de prea internațională.

Citește și: Nea Marin are coronavirus. Filmările emisiunii la care participa la Antena 1 au fost oprite și toată echipa este în autoizolare

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp

Noua parteneră de la brațul lui Johnny Depp este un model german, care are și o emisiune TV. Este vorba despre Sophie Hermann, care se află în prim-planul reality show-ului „Made în Chelsea'. Are 33 de ani, fiind cu 24 de ani mai tânără decât faimosul actor care i-a dat viață lui Jack Sparrow în „Pirații din Caraibe” (57 de ani).

Citește și: Mirela Vaida are probleme de sănătate:„Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic'

Tânăra a reluat fimările în Marea Britanie pentru show, aceasta fiind ocazia ideală pentru a se întâlni cu noul partener.

În legătură cu modul în care s-ar fi creat conexiunea între ei, presa germană relatează că Sophie i-ar fi pus un bilețel cu numărul său de telefon între corzile chitarei actorului, iar de atunci au păstrat legătura și au început să vorbească foarte des la telefon, notează spynews.ro.

Citește și: Așa arată casa de 1 milion de euro a Deliei, cu piscină pe acoperiș! Un detaliu amuzant le-a atras atenția fanilor:„Atât pot să văd acum. Leșin!'

Johnny Depp a uitat-o pe Amber Heard

Amber Heard și Johnny Depp au anunțat că divorțează după 15 luni de căsnicie. Cu 22 de ani mai tânără decât celebrul actor, Amber a invocat „diferenţe ireconciliabile’ şi a solicitat şi o pensie alimentară din partea soţului său a carui avere este estimata la aproximativ 400 de milioane de dolari.

Citește și: Ce i-a răspuns Dana Nălbaru unui fan care i-a spus că arată ca o servitoare.Mesajul emoționant al cântăreței te va lăsa mască!

Johnny Depp şi Amber Heard formau un cuplul din 2012, la scurt timp după ce actorul se despărţise de Vanessa Paradis, mama celor doi copii ai lui. Cei doi s-au logodit în 2014, iar în luna februarie a anului 2015 s-au căsătorit la Los Angeles.

Divorțul a fost unul cu scandal, cu acuze de ambele părți, însă se pare că momentan lucrurile s-au liniștit între ei.

London Maleficent Mistress of Evil Premiere GuestsLondon Maleficent Mistress of Evil Premiere Guests

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton