Răspunsul așteptat de toți! Jador nu vrea să audă de o relație cu Bianca Pop: ”Am alte preferințe la fete”

 Stamen Diana
.

Jador a refuzat-o pe Bianca Pop, iar cei doi nu au o relație așa cum a dat de înțeles ispita. Artistul pune punct speculațiilor și nici nu ar pune problema de ceva mai mult cu femeia care a declarat că nu iese din casă cu minimum 1.000 de euro în poșetă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce Bianca Pop s-a lăudat că ar avea o relație cu Jador și că își va face o familie cu el, artistul a intervenit imediat. Răspunsul fostului concurent de la Puterea Dragostei era așteptat de toată lumea. Pe lângă faptul că a infirmat posibilitatea unei relații, Jador a mărturisit că nici nu-și dorește să fie împreună cu brunetă, iar acesta nu e deloc genul lui.

„Am observat că sunt tot felul de fete cunoscute care pretind că vorbesc cu mine, pretind că sunt într-o relație cu mine. Nu e așa. Și nici nu vreau vreo cunoscută de genul ăsta. Am alte preferințe la fete', a explicat Jador, conform Antena Stars.

Citește și: Bianca Pop, dată afară din restaurant după ce a făcut scandal! Beată moartă, fosta ispită de la Insula Iubirii a continuat să înjure și în taxi

Bianca Pop s-a îndrăgostit de Jador

Ispita Bianca Pop a devenit celebră după emisiunea Insula Iubirii, dar și după interviul în care a declarat că nu iese din casă fără să aibă minimum 1000 de euro cash în poșetă. Acum, focoasa brunetă a pus ochii pe cântărețul Jador, mai mult Bianca a spus că ar vrea să îi facă 2,3 copii fostului concurent de la Puterea Dragostei. 

„Deci jos pălăria pentru Jador! Talent, numărul unu! Jador, caracter, băiat cuminte finuț. Am vorbit să ne întâlnim, dar și când ne întâlnim i-am zis că îi fac doi, trei copii’, a declarat Bianca Pop.

Bianca-Pop-1Bianca-Pop-1

Citește și: Cum arăta înainte de operațiile estetice Bianca Pop, ispita de la INSULA IUBIRII, care cere 100.000 de euro pe o noapte de amor

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton