Denise Rifai revine în televiziune! A semnat contractul cu Kanal D. Ce emisiune va modera jurnalista: "Am spus da, cu tot sufletul"

 Cica Cristina
.

După ce și-a dat demisia de la Realitatea, motivând că există o incompatibilitate între ea ca jurnalist și noua linie editorială a postului, Denise Rifai a semnat contractul cu Kanal D, fiind noua vedetă a postului TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai, care s-a făcut remarcată prin stilul acid și direct cu care se adresa invitaților, va face acum parte din familia Kanal D, după o pauză de câteva luni. A avut timp să-și încarce bateriile și să se pregatească pentru o nouă provocare în viața ei.

Jurnalista a declarat că a acceptat oferta de îndată ce a aflat care va fi formatul emisiunii pe care urmează să îl modereze. A subliniat că va fi un produs unic pe piață media din România.

Citește și: Răspunsul așteptat de toți! Jador nu vrea să audă de o relație cu Bianca Pop:'Am alte preferințe la fete'

Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus cu tot sufletul și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piață media din România. În momentul acesta, nu va pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să va spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai', a declarat jurnalista, potrivit kanald.ro.

Denise Rifai a plecat de la Realitatea Plus

Denise Rifai a luat decizia de a-și da demisia de la postul Realitatea Plus în luna martie, menționând și care este motivul ce a stat în spatele acestei decizii tranșante.

Citește și: Răzvan Fodor, noul prezentator de la Burlacul. Câștigătorul de la Asia Express a semnat contracul cu Antena 1:'Am înțeles că se vrea altceva'

„Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator si realizator al emisiunii Legile Puterii. Și așa o sa rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care, cu siguranță, l-ati remarcat și dvs', a fost o parte din mesajul vedetei.

Citește și: Scene șocante de violență!Brigitte a fost agresată de Florin Pastramă, în shaormeria din Fundeni

Denise-Rifai-1Denise-Rifai-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton