Jador a dezvăluit cu ce vedetă din România și-ar dori să aibă copii: "Are atât de multă dragoste de oferit, încât am zis că trebuie să mă iubească pe mine"

 Cica Cristina
.

Jador a mărturisit în direct la TV cine și-ar dori să fie mama copiilor lui. Cântărețul și-a declarat sentimentele pentru o vedetă din România!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce a declarat s-a îndrăgostit de Cosmina Adam, noua asistentă de la Acces Direct, și că nu este interesat în a avea o relație cu Bianca Pop, Jador surprinde din nou.

Invitat la Star Matinal, Jador a acceptat provocarea lansată de Nasrin și Dima Trofim de răspunde la mai multe întrebări. Una dintre acestea a fost 'Cu ce vedetă din România ți-ai dori să ai un copil?', iar răspunsul a venit prompt.

Citește și: Prima vacanță în patru! Cum arată iubita lui Liviu Vârciu în costum de baie, la două luni după ce a născut un băiețel

Cântărețul nu a stat nicio clipă pe gânduri și a răspuns sincer că și-ar dori ca Alina Eremia să fie mama copiilor lui, cu toate că este implicată într-o relație: 'Pe Alina Eremia o iubesc. Alina Eremia are iubit am înțeles. Am vorbit eu cu frate-su.', a declarat solistul la Antena Stars.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au înțeles referitor la custodia copiilor! Băieții vor sta două săptămâni în grija tatălui:„Îmi lipsiți!'

Jador: „Nu sunt îndrăgostit, dar îmi place iubirea aia pe care o are”

Totodată, el și-a adus aminte de episodul de la iUmor, când Alina Eremia a fost hipnotizată să fie îndrăgostită de Mihai Bendeac. Jador susține că nu este îndrăgostit de artistă, dezvăluind ce anume l-a atras cel mai tare.

'Era unul la iUmor și a vrăjit-o să îi pleacă de Bendeac. Femeia aia avea atât de multă dragoste de oferit, încât atunci când am văzut am zis că trebuie să mă iubească pe mine. Ea are iubirea aia în ea. Trebuie doar să o trezești. Nu sunt îndrăgostit, dar îmi place iubirea aia pe care o are', a conchis el.

Alina-Eremia-1Alina-Eremia-1

Citește și: Reacția Danei Budeanu, după ce Andreea Esca a anunțat că a fost infectată cu COVID-19:„Imaginați-vă o înjurătură și luați-o din partea mea!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton