Gheorghe Turda, o nouă lovitură pentru Nicoleta Voicu. Primele lui declarații despre presupusa împăcare: "Ea a făcut o remediere a relațiilor dar, într-un cuvânt, nu se poate"

 Cica Cristina
.

Ba se ceartă, ba se împacă, ba se ceartă din nou și tot așa! Lucrurile iau o turnură neașteptată în povestea controversată dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, artistul de muzică populară reacționând dur în urma ultimelor declarații ale partenerei sau fostei iubite, pentru că deja nu mai este clar dacă cei doi mai sunt sau nu împreună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu anunțase că mai acordă o șansă relației cu Gheorghe Turda și, în sfârșit, calmul părea să domnească după ultima împăcare. Dar, fericirea nu a durat mult, noi probleme arătându-se la orizont.

Nicoleta Voicu a dezvăluit recent că are suspiciuni în ceea ce îl privește pe Gheorghe Turda, dat fiind că au existat momente în care i-a sunat telefonul și a refuzat să răspundă, fapt ce i-a ridicat mari semne de întrebare. Apoi, a mărturisit, spre surprinderea tuturor, că a primit și un inel, pe care artista l-a acceptat.

Citește și: Reacția Danei Budeanu, după ce Andreea Esca a anunțat că a fost infectată cu COVID-19:„Imaginați-vă o înjurătură și luați-o din partea mea!'

‘În momentul în care urc la tine în mașină, îți sună telefonul și tu nu răspunzi, se ridică semne de întrebare. Când am rămas într-una din seri la el, eram inabordabilă, nu-i mergea cu mine și îl văd că dispare din bucătărie. Apoi, după câteva minute vine și scoate ceva din buzunar, o cutiuță, din care a răsărit un inel care reprezenta o astfel de împăcare. Am acceptat inelul, am rămas la el în seara respectivă și într-un moment de liniște a zis așa „Știi ce mi-aș dori, dar să nu dai în presă. Să gravezi data ta de naștere și inițialele numelui meu.’ Parcă eram într-un film. I-am zis că mergem, că facem. M-a surprins puțin. În spatele meu este tot timpul el, nu pot să scap de el, niciodată’, a declarat Nicoleta Voicu.

Citește și: Nicoleta Voicu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Gheorghe Turda, după împăcare:”Am sentimentul că nu pot să scap de el”

„Când Gheorghe Turda spune nu, nu rămâne”

În urma acuzațiilor lansate, Gheorghe Turda a ținut să aibă o intervenție pentru a lămuri lucrurile, însă nu a făcut altceva decât să adâncească misterul cu privire la statusul relației la acest moment:

'Deci ea a făcut o remediere a relațiilor, dar într-un cuvânt nu se poate, pentru că nu se poate. Altceva nu mai am ce să declar. Eu nu am timp de ale mele probleme, mai ales de ale altora. Exclus, îmi bagă mie cuvintele în gură, când nu sunt ale mele cuvintele de genul. Deocamdată să stea potolită acolo. Niciodată (n.r. nu vrea împăcare). Când Gheorghe Turda spune nu, nu rămâne.', a spus tranșant Gheorghe Turda la Antena Stars.

Citește și: Au trecut 3 ani de la moartea Denisei Manelista!Gestul emoționant făcut de familia cântăreței, care a murit la doar 27 de ani

Cei doi au avut o relație cu suișuri și multe coborâșuri, însă, în cele din urmă au ajuns tot unul în brațele celuilalt. Rămâne de văzut cu ce surpriză vor mai veni cei doi pe viitor!

Gheorghe-Turda-1-1Gheorghe-Turda-1-1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton