Iulian Pîtea (Exatlon): "Grațiela, fiind o femeie de teatru, se joacă cu mintea bărbaților la Survivor"

 Cica Cristina
.

Iulian Pîtea, concurent în sezonul 2 la Exatlon, a analizat comportamentul Grațielei Duban de la Survivor România. Fostul semifinalist este de părere că soția lui Andrei Duban, fiind femeie de teatru, face un joc extrem de inteligent cu ceilalalți concurenți din echipă.

Gratiela-Duban-1-1Gratiela-Duban-1-1

Iulian Pîtea consideră că Grațiela știe cum să se joace cu mintea bărbaților, știe să se bage pe sub pielea colegilor de la Survivor România și nu înțelege cum măcar celelalte fete nu realizeză jocul pe care acesta îl joacă pentru a-și face viața mai ușoară în cadrul concursului.

Citește și: Elena Ionescu, revoltată după ce a fost marginalizată de Faimoși la Survivor:”Pentru că nu sunt în grațiile băieților precum Grațiela Duban și că nu dorm noaptea lângă ei?”

'Mie mi se pare că Grațiela se joacă cu mintea bărbaților. Grațiela, fiind o femeie de teatru, știe să joace foarte bine și se folosește de toate abilitățile ei. Eu mă întrebam cum de ceilalți nu văd, celelalte fete nu văd cum de ea reușește tot timpul să se bage pe sub pielea bărbaților, folosindu-se de abilitățile ei, și de a nu fi votată. Tot timpul e acolo cu băieții, 'mama Omida', mama-bucătăreasă… Grațiela ținută în puf..„, susține Iulian Pîtea de la Exatlon.

Iulian Pîtea susține că Grațiela Duban de la Survivor România are o strategie foarte bine pusă la punct și nu reușește totuși să își dea seama cum acest lucru nu este perceput și de concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Fostul concurent de la Exatlon nu se ferește să săună ca Grațiela Duban de la Exatlon este machiavelică, scrie wowbiz.ro.

Citește și: Reacția lui Andrei Duban, după ce și-a văzut soția în brațele altui bărbat.Grațiela Duban e foarte apropiată de Ghiță la Survivor

Cum de ei nu-și dau seama că ea este atât de machiavelică și atât de bine are strategia pusă la punct încât tot ce se întâmplă în echipa aia, băi, chiar tot, din punctul meu de vedere, pleacă de la Grațiela și trece prin Grațiela. Ea filtrează fiecare acțiune și de la ea pleacă: ori dă foc, ori liniștește apele…„, adaugă Iulian Pîtea.

Grațiela Duban de la Survivor România a fost acuzată și de Elena Ionescu pentru că ar fi favorizată de bărbații din echipa Faimoșilor, dezvăluind și că în fiecare noapte dormea în brațele lui Bogdan Vlădău.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Andrei Duban reacționează după ce a aflat că Grațiela doarme în brațele lui Bogdan Vlădău:”Ea vrea să mai aducă un pic de…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton