Fiica lui Cristian Boureanu își împarte viața între facultate și discotecă. Ioana pozează provocator la 19 ani

 Oana Popoiag
.

La 19 ani, fiica lui Cristian Boureanu are lumea la picioare. Frumoasă și celebră, fata este studentă la SNSPA și se pare că școala îi ocupă destul de mult timp. Tânăra nu „neglijează', însă, nici viața de noapte, fiind o prezență constantă în cluburi. Și una foarte senzuală, după cum indică fotografiile.

Dacă în trecut fiica lui Cristian Boureanu a avut probleme cu tatăl ei, viața de adolescentă dovedindu-se a fi una turbulentă, iată că, la 19 ani, Ioana Boureanu și-a găsit direcția. Fata este student la SNSPA, asta deși inițial își dorea să studieze în Tel Aviv, datorită cunoștințelor de limba ebraică.

Fiica lui Cristian Boureanu, ziua la facultate, noaptea la club

Rămasă, totuși, în România, Ioana nu o duce prea rău, umplându-și timpul liber cu ieșiri în cluburi alături de prietenii ei, de unde postează tot soiul de fotografii. Machiată puternic, cu ținute de firmă și ipostaze senzuale, Ioana Boureanu nu lasă indiferent ochiul privitorului.

Chiar dacă în anii trecuți a avut neînțelegeri cu tatăl ei, acum cei doi au o relație foarte bună, se susțin, iar Boureanu face tot posibilul să-i asigure fiicei sale o viață de lux. Fata locuiește într-un apartament pe Nordului, are propria mașină și face tot ce îi dorește sufletul.

fiica lui Cristian Boureanufiica lui Cristian Boureanu

Foto: Instagram

Citește și: Boala care i-a otrăvit tinerețea lui Brigitte Bardot. Cea mai frumoasă femeie din lume a încercat să-și ia viața de 4 ori

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton