Iubitul Andreei Marin, declarație emoționantă despre relația lor: ”Eu și Andreea suntem un întreg. Ne gândim la copii, e o dorință foarte mare”

 Oana Popoiag
.

La peste trei ani de când a început relația cu Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin pare că și-a găsit cu adevărat sufletul-pereche. Aflați în izolare la casa vedetei, cei doi urmează să sărbătorească un an de când tânărul diplomat s-a întors în România pentru a locui alături de iubita sa. Adrian Brâncoveanu a vorbit despre viața alături de fosta zână a Surprizelor și a mărturisit că își dorește un copil cu aceasta.

Andreea Marin a început în urmă cu trei ani o relație cu Adrian Brâncoveanu, un diplomat cu 10 ani mai tânăr ca ea, iar povestea de dragoste pare să fie acum una din cele mai solide. După ce Andreea a declarat în repetate rânduri că și-a găsit sufletul-pereche, cei doi urmează să sărbătorească în izolare un an de când Adrian, fost consul al Libiei, a revenit în România.

Andreea Marin și iubitul ei, declarații emoționante la TV

Cei doi au bifat una din rarele apariții împreună la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv, unde au vorbit despre relația lor și despre planurile de viitor.

Adrian își susține partenera în campania sa, Prețuiește viața, axată acum pe lupta împotriva COVID-19, deși, la rândul lui, continuă să muncească.

'Eu îmi continui activitatea profesională aproape în fiecare zi, dar în paralel îmi susțin și jumătatea. Suntem un întreg. (…) Andreea este o 'zână' care muncește foarte mult', a spus Adrian Brâncoveanu în emisiunea lui Măruță.

Adrian Brâncoveanu își dorește copii cu Andreea Marin

Întrebat de prezentator dacă își dorește copii, iubitul Andreei Marin nu a ocolit răspunsul. 'Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred ca e dorința fiecărui om să procreeze', a mărturisit tânărul diplomat.

Când Măruță a adus în discuție ideea de 'suflete-pereche', Andreea a confirmat că este foarte valabil acest lucru în cazul lor. 'Considerăm că nu e o întâmplare, ne-am întâlnit într-un moment în care chiar aveam nevoie unul de celălalt', a spus Andreea Marin, aflată în izolare cu iubitul și fiica sa.

'Violeta găteste cel mai mult în perioada asta, e un sprijin de nădejde pentru noi, chiar îi mulțumim, de multe ori noi nu reușim să ne ridicăm de la masa de lucru. Ea gătește foarte bine, sunt foarte mândră de ea', a spus Andreea despre fetița sa de 12 ani.

Andreea Marin și iubitul eiAndreea Marin și iubitul ei

Foto: Instagram

Citește și: Sorin Bontea trăiește o poveste de dragoste ca-n filme! Modul inedit prin care și-a cunoscut soția și surpriza care l-a așteptat acasă pe câștigătorul Asia Express 3: „A fost Raiul pentru mine!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton