Ironia sorții! Iubita lui Ciprian Marica s-a pozat alături de femeia cu care a fost surprins fotbalistul. Fotografia e făcută în holul aceluiași hotel unde a avut loc filmarea compromițătoare

 Oana Popoiag
.

Ciprian Marica este protagonist în scandalul momentului, după ce a fost filmat alături de soția unui amic într-un hotel de lux. Filmarea care i-a făcut pe români să uite de pandemia de coronavirus o aruncă în centrul atenției și pe frumoasa lui iubită, Ioana Marcu. Ironia sorții este că femeia a făcut o fotografie cu Ana Muntean fix în hotelul unde aceasta a fost surprinsă cu Ciprian Marica.

Scandalul în care este implicat Ciprian Marica, după ce a fost filmat alături soția unui prieten într-un hotel de lux, capătă nu doar proporții nebănuite, dar și ramificații neașteptate.

Filmarea care i-a făcut pe români să uite de pandemia de coronavirus îl surprinde pe Ciprian Marica la bustul gol, pe holul unui hotel de lux din Cluj, alături de soția unui prieten de-ai săi. De altfel, prietenul în cauză e cel care a filmat, după cum știe deja toată țara.

Prietenia dintre Ciprian Marica și Florin Muntean, soțul înfuriat, a dus la formarea unei amiciții și între partenerele lor, Ioana Marcu și Ana Muntean. Ironia sorții este că fix în hotelul de cinci stele cu pricina, cele două femei au o fotografie împreună, de unde se vede că aveau o legătură apropiată.

Iubita lui Ciprian Marica și fotografia care face cât 1000 de cuvinte

Ioana Marcu evită aparițiile publice și foarte rar o vedem la evenimente, și atunci doar în compania soțului ei. Frumoasa blondă, de care fotbalistul s-a îndrăgostit într-o vizită la cabinetului dentistului unde aceasta făcea practică, nu a dat nicio declarație legat de scandal, dar a făcut un gest cât 1000 de cuvinte: a publicat aseară pe Instagram o fotografie în care apare alături de Ciprian Marica.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Ioana Marcu și Ana MunteanIoana Marcu și Ana Muntean
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton