Gabriela Cristea și Tavi Clonda aniversează 5 ani de căsnicie! Mesajul înduioșător transmis de prezentatoare: "El este omul meu, Făt Frumosul care a venit să mă salveze și a reușit"

 Cica Cristina
.

Cinci ani de mariaj pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Au trecut cinci ani de când cei doi au spus „da” cu inima deschisă. Sunt extrem de fericiți, iar cele două fetițe pe care le au împreună nu fac decât să îi împlinească și să le facă viața și mai frumoasă! Cu această ocazie, prezentatoarea TV i-a transmis un mesaj cu adevărat emoționant soțului său.

Tavi-Clonda-Gabriela-Cristea-1Tavi-Clonda-Gabriela-Cristea-1

Pe 30 aprilie 2015 avea loc un mare eveniment în lumea mondenă: nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. În ciuda speculațiilor pe marginea relației lor, în ciuda diferenței de vârstă și a comentariilor răutăcioase făcute câteodată la adresa lor, cei doi au demonstrat ce înseamnă o iubre pură și sinceră. Nu au lăsat niciun obstacol să le umbrească fericirea. Au demonstrat că sunt un cuplu puternic, că au o legătură tranică și că nimic nu le poate pune dragostea în pericol.

Citește și: Dieta cu care Gabriela Cristea slăbește după ce a născut.Până acum a dat jos 14 kilograme

Acum sunt fericiții părinți a două fetițe, Ella Victoria Margot și Thea Iris Selena, iar micuțele le umple inima de fericire și de mândrie. Sunt un exemplu demn de urmat de multe alte cupluri din România.

Gabriela Cristea: „Azi te iubesc și mai mult”

Odată cu aniversarea celor cinci ani de căsnicie, Gabriela Cristea a postat o foografie cu Tavi Clonda, alături de un mesaj emoționant.

„El este omul meu, Făt Frumosul care a venit să mă salveze și a reușit. Azi se împlinesc fix 5 ani de când mergeam în limuzina pe șoseaua Kiseleff, frumos decorată cu steaguri, spre primărie să ne căsătorim. Atunci am zis că și Bucureștiul e gătit pentru nuntă noastră, azi spun că tot universul e îmbrăcat frumos pentru noi doi. Am fost tare emoționați când am zis da', iar eu eram atât de fericită încât am uitat toate florile la starea civilă. Azi te iubesc și mai mult și aștept cu drag să văd ce ne mai oferă providență. La mulți ani, prințul meu! 5 ani de când în buletin și în suflet sunt dna Clonda”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Citește și: Probleme pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda.Se întâmplă înainte de botezul fetiței lor

La rândul lui, a pus și Tavi Clonda un filmuleț de când Gabriela Cristea era însărcinată cu Victoria: „La mulți ani,iubita mea! În burtică era Victoria. Aniversarea noastră!”

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Cum a cerut-o Tavi Clonda în căsătorie pe Gabriela Cristea.Primul răspuns al prezentatoarei TV a fost NU

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton