Irisha, adevărul despre relația cu Raluca Dumitru, la Survivor: "A făcut alianță cu băieții, încerca să..."

 Mirea Roxana
.

Irisha a părăsit Survivor România, însă și-ar fi dorit mult să mai rămână, iar eliminarea ei i se pare nedreaptă, întrucât ea aducea puncte în echipa Faimoșilor. Aceasta a spus că pe cineva deranja prezența ei în Republica Dominicană. Pe de altă parte, a dezvăluit despre Raluca Dumitru că se aliase cu băieții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irisha a fost eliminată de la Survivor România și a ajuns recent în țară. Aceasta a comparat situația ei cu cea a Anei Porgras, admițând că nu i se pare corect că tocmai ea a fost cea nevoită să părăsească emisiunea difuzată de Kanal D. În cadrul emisiunii Teo Show, Irisha a spus că, din punct de vedere sportiv, nu trebuia să plece pentru că aducea puncte.

c1-5c1-5

„Consider că acolo s-a lucrat prin oameni. Pe cineva deranja prezența mea acolo. A profitat de moment. După miile de mesaje pe care le primesc, toată lumea e șocată după ce am ieșit. Nu mă așteptam, mai voiam să stau. Eu nu am prins-o pe Ana în competiție, dar situațiile sunt similare. Îmi doream să stau, să mai intru pe trasee, începea să îmi placă. Din punct de vedere sportiv nu meritam să plec.

Inițial, ei au zis că vor vota sportiv', a declarat Irisha la Teo Show.

Citește și: Irisha de la Survivor a ajuns în România:”O să taxez băieții care m-au votat dacă…”

Citește și: Irisha, probleme la întoarcerea în România, după ce a fost eliminată de la Survivor:'Mare scandal în avion'

Citește și: Irisha, despre relația dintre ea și Culiță Sterp, la Survivor:„Stăteam ore întregi cu el și…'

Citește și: Maria Chițu, criticată dur de Sorin Pușcașu, la Survivor:„Are gânduri meschine'

Irisha, despre Raluca Dumitru de la Survivor

Irisha a mărturisit că s-a format un grupuleț la Survivor România din care fac parte Raluca Dumitru, Sebastian Chitoșcă și Zanni. Faimoasa a spus că l-a simpatizat pe Culiță Sterp pentru că i-a plăcut energia lui și faptul că era imparțial. Pe de altă parte, a spus că Raluca Dumitru a făcut alianță cu băieții.

Eu nu mi-am dorit să intru în gura Ralucăi. Ea făcuse alianță cu băieții, cum putea să zică ceva rău de Zanni, de Sebi. Erau în același grupuleț. Nu mi s-a părut că Culiță face parte dintr-un grup.

D-aia am simpatizat cu el. E imparțial', a mai declarat Irisha.

Irisha: „Raluca împărțea mâncarea cu ei'

Irisha a spus că, l-a început, s-a înțeles bine cu toți colegii de la Survivor România. După care, între Culiță Sterp și Zanni ar fi existat o ceartă, iar de acolo s-au rupt lucrurile.

În momentul în care m-am dus în competiție m-am înțeles bine cu toată lumea. Ulterior a apărut o problemă între el și Culiță. Nu știu de ce. Ulterior, unul câte unul am fost excluși din acel grup. Nu ne permitea nimeni să intrăm, încercam să ne dăm cu părerea. Ei se comportau ca veteranii de război. Nu e greșit să ai un vis, dar armele cu care lupți trebuie să fie umane. Am fost jignită, făcută proastă, că nu îmi funcționează piulițele, ei spuneau că astea sunt glumițele lor', a declarat Faimoasa.

Irisha a mai spus că Raluca Dumitru nu aducea puncte la fel de mult ca ea, dar a încercat să compenseze altfel acest lucru și a intrat în grațiile băieților.

Raluca împărțea mâncarea cu ei. Dacă nu aducea puncte, ea încerca să compenseze cumva', a mai spus Irisha, la Teo Show.

Sursa Foto: Instgram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton