Cum se înțelege Răzvan Fodor cu Burlacul Andi Constantin: "Știu fiecare mișcare pe care o face"

 Cica Cristina
.

După participarea la Asia Express, Răzvan Fodor a acceptat să fie prezentatorul emisiunii Burlacul. Artistul a plecat în Istanbul și s-a integrat în noua echipă din care face parte. El a oferit mai multe detalii despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Burlacul în acest sezon este Andi Constantin, iar Răzvan Fodor este prezentatorul emisiunii. Artistul, care a câștigat ultimul sezon de Asia Express, alături de Sorin Bontea, a filmat în Istanbul. Cu toate că e departe de familie, s-a adaptat și susține că s-a înțeles bine cu toată echipa.

Razvan-Fodor-Burlacul-1Razvan-Fodor-Burlacul-1

Asia Express vs Burlacul, în viziunea lui Răzvan Fodor

Pentru că noul proiect a venit la scurt timp după participarea la Asia Express, Răzvan Fodor a ținut să sublinize că cele două experiențe au fost total diferite.

„Din start, sunt două lucruri total diferite. În Asia am fost concurent, mi-am asumat participarea, mi-am arătat slăbiciunile, frustrările, emoțiile, toate lucrurile care dau culoare acelui tip de reality show. La Burlacul' am fost un prezentator care a încercat să ghideze 15 fete și un burlac spre ceea ce noi, ăștia căsătoriți, numim ‘ultimul drum’.”, a spus Răzvan Fodor pentru Click!

Cât despre partea lui de premiu câștigat la Asia Express, Răzvan Fodor susține că deja a cheltuit toți banii: „Am și datorii”, a spus el râzând.

Cum se înțelege Răzvan Fodor cu Burlacul

A rămas în relații excelente cu Sorin Bontea, dar și cu ceilalți colegi de la Asia Express, iar acum s-a integrat de minune în echipa de la Burlacul. În ceea ce îl privește pe Andi Constantin, prezentatorul știe fiecare mișcare pe care acesta o face și au legat o relație.

„E normal să legi relații cu echipa, când muncești aproape două luni într-o țară străină și ești cantonat acolo. Cât despre Burlac, am stat cu el în casă. Mai mult de atât, eram înștiințat de fiecare mișcare pe care o făcea la date-uri, deci da, am legat o relație”, a mai povestit Răzvan Fodor.

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Răzvan Fodor după Asia Express:”Mi-a trecut antraxul pe la nas”

Citește și: Ups! Soția lui Răzvan Fodor a dezvăluit fanteziile artistului:”Visează să umblu prin casă ca Eva a lui Adam și…”

Citește și: Andi Constantin e hotărât să se însoare cu o concurentă de la Burlacul:”Femeia care îmi va deveni soție trebuie să…”

Citește și: De ce a fost Ioana acasă la Ilie Năstase, după ce a fost bătută:„El îmi cere să ne împăcăm'

Răzvan Fodor este prezentatorul de la Burlacul

Răzvan Fodor s-a împrietenit repede cu Burlacul și gândul că îl va putea ajuta pe acesta să își găsească soția l-au convins să accepte rolul de prezentator în acest sezon al emisiunii Burlacul.

‘Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe , să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba’, a declarat vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton