Irinel Columbeanu a primit un cadou emoționant de la fiica lui. Ce i-a trimis Irina din SUA

 Mirea Roxana
.

Irinel Columbeanu a primit un cadou emoționant din partea fiicei sale, Irina. Au trecut aprope doi ani de când fetița s-a mutat la Monica Gabor, în Statele Unite ale Americii. Fostul milionar a mărturisit că el însuși a luat hotărârea de a o trimite pe Irina la mama ei, gândindu-se la viitorul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, nu s-au mai văzut fizic de aproape doi ani. Fata locuiește acum în Statele Unite, împreună cu mama ei, Monica Gabor. În momentul în care a realizat că viitorul fiicei lui este cel mai important lucru, Irinel Columbeanu a luat el însuși decizia ca Irina, în vârstă de 14 ani, să se mute la mama ei.

i1i1

Fiica și tatăl țin legătura destul de des prin intermediul rețelelor sociale, iar acum, având în vedere că se apropie sărbătorile de Paște, Irina i-a trimis tatălui ei un cadou special și peste cât se poate de emoționant.

Irina i-a trimis tocmai din Statele Unite ale Americii o scrioare și un cadou frumos ambalat lui Irinel Columbeanu. Mai mult ca sigur, Irinel Columbeanu a fost foarte emoționat și le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram ce a primit de la fiica sa.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Irinel Columbeanu.Pare falit, dar mai are câteva „comori” ținute la secret

Citește și: Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu, pe vremea lui Ceaușescu

Citește și: Raluca Pascu a depășit momentul divorțului de Pepe.Cum a dat de înțeles că are un nou iubit

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Paște:„Nu mă simt așa de singură'

Irinel Columbeanu, cadou de la fiica lui

Cel mai emoționant nu a fost cadoul în sine, ci scrisoarea. Irina a ținut să-i scrie câteva rânduri de mână lui Irinel Columbeanu.

„Pentru tati, de la Irina! Te iubesc', este mesajul care apare pe scrisoarea pe care Irina i-a trimis-o lui Irinel Columbeanu.

Fostul afacerist de la Izvorani, care a sărăcit după ce băncile i-au pus poprire pe bunuri în valoare de 8 milioane de euro pentru că nu și-a mai putut plăti datoriile, spune că vorbește mereu cu fiica sa și o vede cum crește… online.

‘Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă‘, a spus Irinel Columbeanu despre faptul că nu și-a mai văzut fiica de mai bine de doi ani, de când aceasta a plecat din țară.

Irinel și Monica s-au luptat pentru custodie

Irinel Columbeanu a declarat că nu imposibilitatea de a-i plăti studiile fiicei lui l-a determinat să accepte ca Irina să se mute la Monica Gabor, ci ideea că ea ar avea un viitor mult mai bun acolo.

Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi’, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

Încă din 2011, Irinel şi Monica s-au războit pe custodia fiicei lor. Magistraţii au hotărât atunci ca ea să rămână cu tatăl ei, însă Monica nu a renunţat la fiica ei și cele două au o legătură puternică.

Eram pur şi simplu în depresie. Şi, ca să mă salvez, m-am gândit la Irina şi am zis că mai bine să aibă o mamă la distanţă decât o mamă cu probleme sau una care nu mai este. Mi-a fost foarte greu când Irina a trebuit să rămână la tatăl ei, eram la pământ, pur şi simplu. Şi, într-adevăr, acum sunt din nou foarte apropiată de Irina, totul este bine din nou, ba chiar mai bine decât înainte!', spunea Monica Gabor, când s-a mutat Irina la ea.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton