Irina Deaconescu a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Cristi Manea. Surpriză de proporții pentru vloggerița însărcinată

 Stamen Diana
.

Irina Deaconescu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei fotbalist, Cristi Manea. Vloggerița este însărcinată la doar 22 de ani, iar acum a avut parte de încă o surpriză din partea iubitului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

O cină romantică la malul mării s-a transformat într-o cerere în căsătorie emoționantă. Irina Deaconescu ieșise cu iubitul ei la masă, atunci când Cristi Manea a decis că este momentul potrivit pentru a-și cere jumătatea în căsătorie.

Momentul a fost unul special, iar alături de cei doi au fost și prietenii cuplului. Nici Antonia nu a lipsit de la cererea în căsătorie, iar Irina Deaconescu s-a bucurat să-și vadă prietena alături.

După ce vloggerița a spus DA din tot sufletul, o petrecere restrânsă a avut loc acasă la Cristi Manea. Irina Deaconescu și iubitul ei au sărbătorit logodna alături de persoanele dragi lor.

Irina Deaconescu este însărcinată la 22 de ani

Deși este destul de tânără, responsabilitatea de a avea un copil nu o mai sperie, mai ales că iubitul ei, fotbalistul Cristi Manea, îi este alături în toată această perioadă. ‘Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără si se pare că s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Sunt de părere că nimeni nu este pregătit pentru provocările care vin la pachet cu viața de părinte, indiferent de vârstă. Totul se învață pe parcurs. Am anumite frici, dar sunt sigură că viața mea o să se schimbe în bine. O să creștem frumos împreună.’, a declarat Irina Deaconescu pentru elle.ro.

Irina-Deaconescu-cerută-în-căsătorie-3-1Irina-Deaconescu-cerută-în-căsătorie-3-1

Irina Deaconescu este însărcinată în cel de-al doilea trimestru și așteaptă cu mare nerăbdare clipa în care își va putea strânge bebelușul la piept.

Citește și: Irina Deaconescu este însărcinată la 22 de ani. Fotbalistul Cristi Manea va fi tătic: 'Mi-am dorit să fiu o mamă tânără'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton