Incredibil ce fetiță frumoasă are Sânziana Buruiană! La trei ani, mama ei o duce la concursuri de Miss pentru copii

 Oana Popoiag
.
Sânziana Buruiană copilSânziana Buruiană copil

Sânziana Buruiană a fost multă vreme în paginile tabloidelor, dar de când a devenit mamă și-a schimbat complet stilul de viață, dedicându-se maternității. Sânziana are o fetiță incredibil de frumoasă, care, la trei ani și jumătate, merge la concursuri de Miss pentru copii.

Sânziana Buruiană a dispărut de câțiva ani din lumina reflectoarelor. După ce s-a căsătorit în 2015, iar în 2016 a adus pe lume o fetiță, Isabela, aceasta s-a retras din primplan. Dar a găsit o modalitate să se reîntoarcă, de data aceasta prin intermediul celei mici, căreia îi pregătește un viitor în modelling.

Sânziana are toate motivele să se gândească la această carieră pentru Isabela, care este, la trei ani și jumătate, incredibil de simpatică. Mama ei o duce deja pe fetiță la concursuri de Miss pentru copii și vrea să o ducă și la cursuri de actorie.

Ce fetiță frumoasă are Sânziana Buruiană. Copilul merge la concursuri de Miss

Blondina care cândva era nelipsită din paginile tabloidelor își canalizează acum toată energia asupra creșterii fiice sale, iar recent a creat controverse după ce a declarat că încă își alăptează copilul, deși are trei ani.

'Da, am început destul de devreme cu ea, încă de la 1 ani şi jumătate a început să pozeze pentru diverse firme de hăinuţe, paltonaşe, rochiţe de prinţesă, iar în ultima vreme m-am axat pe concursuri de Miss și defilări. A început să defileze în anumite ţinute. Încă este micuţă, de la 4 ani o pot înscrie la o agenţie cu adevărat, dar până atunci eu zic că o ajută foarte mult şi îi place sa pozeze, să se îmbrace. Acum mai avem un concurs și dacă o să câştige, anul viitor, adică după ce va împlini 4 anişori, chiar vreau să o duc la Fashion Week, la Milano. Mergând la mai multe concursuri a început să prindă mai mult curaj, le vede şi pe fetiţele mai mari. A învăţat singurică să pozeze, cred că e şi ceva nativ, mă copiază. (…) Acum aș vrea să o duc şi la cursuri de actorie pentru vârsa ei, să vedem cum se descurcă. O văd că singurică începe să îşi facă o poveste, dacă nu, mă gândeam la un vlog din acesta pe youtube, că acum tot e la modă să apari cu filmuleţele. Investesc, pentru că sunt şi taxe, sunt mai multe costuri. Acum, norocul ei, ca să zic aşa, este că în ultima vreme multe branduri vor să facă poze pentru ele, să le facă reclamă deja la o vârstă atât de fragedă şi atunci îmi este mai uşor financiar', a declarat pentru Antena Stars Sânziana Buruiană.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton