Îl mai ții minte pe Alin Oprea de la Talisman? E total schimbat! Artistul a împlinit anul acesta 20 de ani de căsătorie

 Oana Popoiag
.
Alin Oprea TalismanAlin Oprea Talisman

În anii 2000, Alin Oprea făcea senzație în trupa Talisman alături de Tavi Colen. După destrămarea formației, Alin Oprea a continuat să cânte, dar nu a mai fost în lumina reflectoarelor, ca pe vremuri. Iată ce mai face artistul și în ce relații mai e cu soția sa, mutată la Londra.

În 1996 a luat naștere trupa Talisman, avându-i ca soliști pe Alin Oprea și Tavi Colen. Melodia lor, 'Atât de singur', s-a bucurat de un succes fabulos, nicio suferință din dragoste nefiind tratată, în 2000, altfel decât pe versurile acestui hit. În 2006, însă, cei doi cântăreți au pus punct colaborării și de atunci niciunul nu a mai cunoscut aceeași glorie.

Ce mai face Alin Oprea de la Talisman. S-a schimbat foarte mult

Alin Oprea continua să cânte în trupa Talisman și are o căsnicie fericită cu soția lui, Larisa. De altfel, cuplul care are doi copii, Melissa și Adrian, împlinește a împlinit 20 de ani de la căsătorie. Relația lor merge ca pe roate, cu toate că a fost pusă la încercare în urmă cu doi ani, când Larisa Oprea s-a mutat la Londra cu Melissa, pentru ca fata să urmeze liceul acolo. Adolescenta este acum în clasa a 11-a, iar părinții ei se iubesc ca acum 20 de ani.

Soția lui Alin Oprea, mărul discordiei în cearta acestuia cu Tavi Colen

Între Tavi Colen și Alin Oprea, lucrurile nu s-au încheiat foarte lin la 'Talisman'. Deși inițial nu a vrut să dezvăluie motivele plecării, se pare ca la baza deciziei au stat banii, dar și comportamentul soției lui Alin, așa cum a mărturisit în urmă cu câțiva ani la Pro Tv.

'L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații. Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cant, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. (…) Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise', a declarat Tavi Colen.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton