În goana după tinerețea veșnică, Teri Hatcher a căzut în patima operațiilor estetice. Cum arată la 55 de ani vedeta din "Neveste disperate"

 Cica Cristina
.

Teri Hatcher este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood. A fost apreciată nu doar pentru talent, ci și pentru frumusețe. Actrița a căzut, însă, în patima operațiilor estetice, iar simpatica Susan Mayer este acum complet schimbată!

25 ème anniversaire de Disneyland Paris25 ème anniversaire de Disneyland Paris

Teri Hatcher, asemenea multor alte colege de la Hollywood, a apelat la ajutor esteticienilor în căutarea elixirului tinereții. Timpul trece, este greu de acceptat că lasă semne adânci pe chip, numai că este în legea firii. Însă, puține sunt vedetele care acceptă îmbătrânirea ca proces natural, iar Teri Hatcher nu se numără printre ele.

Citește și: Ce operaţii estetice are Lora.Cântăreaţa este de nerecunoscut la 10 ani de la debut

A jucat rolul de femeie fatală în Tango&Cash, însă celebritatea i-a adus-o fără doar și poate rolul din Neveste Disperate. Ne-a cucerit cu delicațea și carisma sa în pielea personajului Susan Mayer. A rămas la fel de jovială și încântătoare, numai că schimbările de la nivelul feței au devenit vizibile și deranjante.

Mulți fani i-au spus că a mers prea departe și ar fi bine să se oprească, întrucât, curând nimeni nu o va mai putea recunoaște. Posibil ca unele comentarii să fie exagerate, însă, într-adevăr vedeta este destul de schimbată.

Citește și: Câte operații estetice are Doinița Oancea.Actrița a spus adevărul: 'Trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că îmbătrânesc'

Rămâne de văzut dacă se va opi aici sau dacă va continua seria operaților care nu fac altceva decât să o transforme într-o altă femeie, nu neapărat mai tânără și mai frumoasă!

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și: Cele mai șocante operații estetice ale vedetelor

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton