Imaginile cu Vulpița când întreține relații sexuale cu alt bărbat sunt adevărate! Reacția Mirelei Vaida: "Toată lumea știe că Veronica nu era stareță la mănăstire, nici academician"

 Cica Cristina
.

Tocmai când lucrurile păreau că s-au liniștit între soții Ștegaru, un nou scandal s-a iscat între cei doi, după ce au apărut filmulețe cu Veronica în timp ce întreținea relații intime cu un bărbat din sat. Imaginile cu partenera sa în ipostaze intime l-au înfuriat pe Viorel, astfel că lucrurile au degenerat, din nou!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Un nou scandal în platoul Acces Direct între Veronica și soțul ei Viorel. Au revenit din carantină, în forță se pare, după ce au fost testați pozitiv cu noul coronavirus!

La redacția Acces Direct au fost trimise mai multe filmulețe cu imagini interzise minorilor, protagonistă fiind chiar Vulpița. Tânăra din Blăgești este surprinsă în brațele altui bărbat, fapt ce l-a înfuriat pe Viorel:

Citește și: Cum reacționează Anca Dumitra din serialul Las Fierbinți când este strigată pe stradă Gianina:„Cel mai important este ca oamenii să se adreseze cu bun-simț'/ EXCLUSIV

'Tu mai ai multe filmulețe de astea. Dacă eu te-am întrebat aici, în platou, dacă mai ai de gând să faci de astea, ce ai zis tu? Cine e băiatul acela, că eu nu-l cunosc. Acolo se aude glasul tău', a precizat Viorel la 'Acces Direct'.

Soțul Vulpiței susține că nu mai este dispus să accepte un astfel de comportament și nu exclude ideea unei despărțiri:

'Și părinții tăi să audă că eu plec, cred că au văzut și ei. Sunt filmulețe care vin acum la redacție de care eu nu știu, să vedeți câte o să mai apară, o să iasă realitatea la suprafață', a mai spus Viorel, potrivit spynews.ro.

După apariția imaginilor, Veronica a izbucnit în lacrimi și a părăsit platoul extrem de afectată: 'Îi mulțumesc celui care a trimis asta, să mai trimită, m-ați făcut de râs. Toți și-au bătut joc de mine'.

Citește și: Mihaela Rădulescu, primele imagini de la Ferma – orășeni versus săteni.Diva de la Monaco este într-o formă de zile mari, la 51 de ani!

Reacția Mirelei Vaida după apariția filmulețelor cu Vulpița

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a reacționat în tot scadalul, fiind revoltată de atitudinea bărbatului care a făcut imaginile publice.

'Din punctul meu de vedere, dacă ești bărbat nu faci așa ceva. Cu asta te lauzi? Dai filmulețe prin ziare ca să o faci de rușine pe fata asta?

Acum apar toți bărbații, niște mameluci, care se folosesc de imaginea fetei ca să fie și ei cineva la ei în sat. Nu se face așa ceva. Ți-ai bătut joc de fata asta și acum trimiți peste tot în presă. De ce? Este jenant. Ai acum mai multe femei la poartă? Este o situație foarte inconfortabilă pentru mine, mai ales să-l văd pe Viorel așa.

Citește și: Din showbiz direct în politică! Vedete care candidează la primărie sau consilii locale:„Putem reda zâmbetul cetăţenilor'

Pentru mine materialul ăsta nu e o știre. Toată lumea știe că Veronica nu era stareță la mănăstire, nici academician, noi știm cum a ajuns Veronica aici. Asta e din urmă. Problema este că s-a făcut atâta tevatură, mi-am luat atâtea înjurături. Dar care este vestea, care este știrea? Că Veronica a fost cu unul pe deal și altul o filma? Așa și? Ce este nou, ce nu știam noi despre Veronica? A venit fata aici, cu lacrimi în ochi, a spus că se schimbă, soțul a iertat-o, iar acum, bărbatul ăla a dat totul în presă. Ce bărbat e ăla? Acum toți ne spun că dacă am văzut ce promovăm? Nu, noi nu promovăm această situația de viață. Ba chiar, este josnică, imorală, umilitoare, degradantă. Dar este o situație de viață care se întâmplă în foarte multe familii sărace, bogate, deștepte sau mai puțin educate. Putem să învățăm și din contra exemple.

Citește și: Karmen e pregătită să fie mamă pentru a doua oară. Artista își dorește și un băiețel:'Așteptăm…'

Putem să învățăm cum să avem grijă de copii, de neveste, cum să ne educăm fetele noastre, cum să fim atenți la nefericirile lor. În primul rând, totul pornește de la educație, iată unde se poate ajunge. Veronica nu este o fată rea, Veronica este un om naiv, această naivitatea vine din neîncrederea în ea, din lipsurile materiale, afective, din neîmplinirile ei. Ca ei, 48% dintre noi am aflat că suntem analfabeți funcționali. Asta este o realitate', a transmis Mirela Vaida.

Vulpita-1-2Vulpita-1-2

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton