Imagini scandaloase! Sute de persoane s-au înghesuit la concertul lui Tzancă Urganu. Manelistul s-a vindecat de coronavirus recent: ”Gata, s-a dus pandemia”

 Stamen Diana
.

Imagini scandaloase de la concertul lui Tzancă Uraganu, manelistul care în urmă câteva săptămâni a fost infectat cu COVID-19. Sute de persoane s-au înghesuit, la Iași, să dea mâna cu artistul la îndemnul acestuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Când în România numărul de infecții cu COVID-19 este alarmant, Tzancă Uraganu a susținut un concert la Iași, judeţ care se află pe locul 3 în topul zonelor cu cele mai multe cazuri de infecţie cu noul coronavirus, la care au participat aproximativ 1500 de persoane.

Concertul a avut loc într-un club din Iași, iar acolo nu au fost respectate absolut deloc regulile de distanțare fizică și nici nu s-au purtat măști. Sute de oameni s-au călcat în picioare, sâmbătă, 22 august, la Iași, pentru a-l vedea pe Tzancă Uraganu.

Imaginile alarmante au fost transmise LIVE pe Facebook chiar de către manelist. Ceea ce este îngrijorător și scandalos, Tzancă Uraganu a îndemnat oamenii să uite de pandemie și de regulile impuse pentru prevenirea infectării cu COVID-19. Cântărețul și-a chemat fanii să vină lângă el, moment în care publicul s-a înghesuit lângă scenă.

„Cine mă iubeşte, lângă mine aicea! Gata, s-a dus pandemia! De mâine faceţi ce vreţi.', spune manelistul, pe filmare.

După ce imaginile au apărut pe Internet, oamenii au fost revoltați de ceea ce au văzut și au făcut mai multe sesizări. Politiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar localul în care a avut loc concertul a fost amendat cu 5.000 de lei.

'A fost aplicată o sancțiune de 3.000 de lei organizatorului unui eveniment întrucât nu a respectat prevederile legii 55/2020. De asemenea, acesta a fost sancționat cu 2.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice ca urmare a volumului ridicat al sistemului de sonorizare', a declarat Anca Vâjâiac, purtător de cuvânt IPJ Iași, potrivit ProTV.

Patronul localului din Iași susține că el a intervenit în momentul în care a văzut îmbulzeala și că nu a fost atât de rău precum vedem în filmări.

'A avut o cumătrie aici prin zonă și am zis 'vino mă să le facem o bucurie și ieșenilor'. La momentul respectiv s-au bulucit în față, într-adevăr s-a văzut urât pe filmări și în media ce a apărut. Nu a fost chiar atât de dramatic pentru că în momentul respectiv m-am urcat în pupitrul de la DJ, am întrerupt toată treaba și am dispersat lumea', spune patronul localului.

Tzancă-Uraganu-concert-Iași-1Tzancă-Uraganu-concert-Iași-1

Tzancă Uraganu a avut coronavirus

Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai apreciați artiști de gen ai momentului a fost depistat cu noul coronavirus, iar vestea i-a șocat atât pe colegii săi de breaslă, cât și pe fanii cântărețului.

„Familia este bine, doar eu am stat izolat de zece zile. Nu mai am mult de stat în carantină. Sunt bine!', a declarat Tzancă Uraganu pentru spynews.ro.

După ce s-a vindecat de COVID-19, manelistul și-a reluat activitatea și s-a întors pe scenă.

Citește și: Veste proastă pentru lumea manelelor! Tzancă Uraganu are coronavirus. Care este acum starea lui de sănătate

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton