Ce pensie are Gheorghe Turda. Este interpretul de muzică populară cu cele mai mari venituri de la stat, din România

 Stamen Diana
.

Interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda, încasează o pensie impresionantă de la statul român. Artistul a fost angajat al MAI în anul 1991.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda este interpretul de muzică populară cu cea mai mare pensie din România. Începând cu anul 1991, artistul a lucrat pentru Ministerul Afacerilor de Interne pentru mai mulți ani, unde a avut un grad superior.

Astăzi, Gheorghe Turda se bucură de o pensie uriașă. Chiar și așa, interpretul de muzică populară a dat în judecată Ministerul Afacerilor Interne și Casa Națională de Pensii, solicitând mărirea indemnizației lunare primite de la stat cu 50%. După un proces care a durat câțiva ani, Gheorghe Turda a câștigat.

Citește și: Drama lui Gheorghe Turda. Avea o frumusețe de soție, dar a murit răpusă de o boală cumplită. Artistul crede că s-a îmbolnăvit după ce a vizitat Hiroshima

Astfel, artistul a ajuns la o pensie de 1.900 de euro pe lună, adică aproximativ 9000 de lei. Gheorghe Turda a reușit să-i convingă pe judecători să-i acorde o pensie mai mare apelând la o strategie destul de interesantă. El a invocat legea 6/2006, conform căreia primesc drepturi suplimentare 'pensionarii din sistemul public de pensii, membri ai unor uniuni de creatori legal constituite și recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică'.

Gheorghe-Turda-pensie-2Gheorghe-Turda-pensie-2

Gheorghe Turda, în vârstă de 72 de ani, a fost șef al Direcției de Cultură din cadrul Ministerului de Interne, iar în anul 2015 avea un venit cumulat de 2.500 euro pe lună. Interpretul de muzică populară deține două imobile în Câmpina și București, dar și un teren de 1.600 mp în Câmpina.

Citește și: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, o nouă despărțire cu scandal! Artistul amenință: „Dacă nu se potolește, ne vedem la tribunal. Nu mă cobor la nivelul de mahala”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton