Ilinca Vandici, totul despre piedicile în carieră și bullying-ul la care a fost supusă: "M-am lovit de critici când eram foarte slabă" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ilinca Vandici s-a mutat în Capitală pe când avea 18 ani și a apărut prima dată la rubrica meteo la TV! Vedeta de la Kanal D ne-a povestit cum a fost prima experiență pe micul ecran, ne-a vorbit depre prejudecățile de care s-a lovit și dacă a făcut sau nu compromisuri majore în numele pasiunii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ai venit la 18 ani în București și ai ajuns să lucrezi în televiziune în urma unui… concurs de frumusețe. Povestește-ne cum îți amintești primele experiențe pe micul ecran…

A fost un vis devenit realitate, într-o realitate adolescentină, fragedă și neexperimentată! Însă a fost visul meu frumos, de care m-am bucurat până la lacrimi! Când m-am văzut pentru prima dată la TV, efectiv nu am respirat preț de 4 minute cât a durat rubrica meteo (pe care o înregistrasem cu 3 ore înainte). Am fost atât de emoționată, mândră și încântată încât am plâns de fericire la final, când s-a dovedit că totul a fost perfect! 

Ilinca-Vandici-1-1Ilinca-Vandici-1-1

Ilinca Vandici: „Mi-am jucat rolul cu multă mândrie'

A fost emoționant totul, chiar dacă nu conștientizam la vremea respectivă ceea ce se întâmplă pentru că încă eram un copil. Totuși, realitatea care mă punea pe mine – o fată simplă din Ardeal – în postura de a fi prezentator, la București, era copleșitoare. Dar mi-am jucat rolul cu multă mândrie, era o situație de care chiar puteam fi mândră. Am avut emoții multă, multă vreme. Chiar dacă erau emisiuni înregistrate, mereu mă comportăm ca și cum eram în direct, îmi analizam foarte bine discursul, postura și îmi făceam autocritica. Cred că acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au făcut să evoluez, eram foarte atentă și îmi doream mult să fiu ireproșabilă. Îmi doream foarte tare ca părinții mei să fie mândri de ceea ce fac.

Citește și: Ce spune Ilinca Vandici despre prima căsătorie a lui Andrei Neacșu:'Noi am început această relație fiind…'

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre viața de familie. Cum a decurs prima întâlnire cu soțul ei:”M-a dus la mănăstire și mi-a spus că voi fi soția și mama copiilor lui”/ EXCLUSIV

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față:”După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

Citește și: Ramona Bădescu a luat o decizie radicală după moartea tatălui ei:„Viața merge înainte!'

Ilinca Vandici: „M-am lovit de critici când eram foarte slabă'

Te-ai lovit vreodată de prejudecățile „frumoasă și proastă' sau „blondă, sigur nu o duce capul prea mult'?

Uneori, oamenii nu au răbdare să te cunoască, văd un chip frumos și rămân ancorați în acea prima impresie, e frumoasă și cam atât… Tocmai de aceea am fost mereu dornică să evoluez, să demonstrez cine sunt și cum sunt cu adevărat! Dar asta nu se întâmplă peste noapte, trebuie să muncești în permanență, să te dezvolți și să confirmi, să reconfirmi, până oamenii încep să te cunoască și să te perceapă cât mai aproape de cine ești cu adevărat. Toată strădania a dat roade, iar acum mă bucur că pot împărtăși experiențe ale vieții mele cu toți cei care își doresc asta! 

Niciodată nu am înțeles de ce oamenii sunt judecați pentru că arată într-un anumit fel, m-am lovit de exemplu, în trecut, de critici în legătură cu picioarele mele, când eram foarte slabă. Mă afecta faptul că unii vedeau doar ce își doreau ei și că pentru ei reprezentam doar ceva fizic.  Mi-am propus mereu să vin impecabilă, în primul rând profesional, în fața publicului, iar asta a însemnat o muncă susținută. Acum, simt că oamenii mă cunosc, m-am mai relaxat, deși vreau în continuare să îmi forțez limitele, să fiu cea mai bună variantă a mea. Sunt împăcată cu mine.

Ilinca Vandici: „Nu regret nimic!'

Consideri că ai făcut vreun compromis major în carieră?

Nu! De nici o natură… Poate au fost strategii de promovare al vreunui proiect pe care le puteam refuza, poate au fost decizii la care mă mai puteam gândi, însă nu regret nimic! Am avut un parcurs frumos, lung, cu suișuri și coborâșuri, cu succese și eșecuri, toate fac parte din mine, toate m-au făcut omul care sunt astăzi! 

Ilinca Vandici: „Succesul se măsura în satisfacția lucrului bine făcut'

Să nu uităm că ți-ai construit un nume în lumea televiziunii și în industria showbiz-ului înainte de era Facebook și Instagram. Iar contractele de imagine nu veneau în funcție de numărul de followeri. În ce măsurai tu succesul, atunci?

Așa e, și tocmai de aceea eu nu trăiesc din Facebook și Instagram! Eu am o carieră de 15 ani de zile pentru care sunt remunerată, ceea ce fac pe online este o extensie a job-ului meu, care recunosc că îmi place foarte tare! Pe vremea mea nici audiențele nu erau atât de importante… La începutul carierei mele, pentru mine succesul se măsura în satisfacția lucrului bine făcut și a numărului de oameni care te recunoșteau pe stradă! În egală măsură, dorința și ardoarea cu care se băteau fotografii în momentul în care ajungeai la panou, la un eveniment, să te fotografize, spuneau ceva despre succesul tău.

O să vă povestesc pățania mea, de la începuturile carierei mele în televiziune. Cred că eram la primul eveniment monden invitată, cam la o luna de când apărusem pe micul ecran în postura de prezentator. Am fost dată la o parte de la panou, pentru că nu mă cunoașteau. La acel moment, am suferit foarte tare și mi-am setat ca obiectiv să ajung atât de cunoscută încât oamenii să își dorească să mă aibă prezentă la evenimente și să își dorească să mă fotografieze. La vremea respectivă, acestea erau instrumentele prin care îți puteai măsura celebritatea. 

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton