Uite divorțul, nu e divorțul! Ilie Năstase, declarație surprinzătoare despre căsnicia cu Ioana Simion: „Stați liniștiți că nu divorțez”

 Mirea Roxana
.

Căsnicia dintre Ilie Năstase și Ioana Simion pare că atârnă de un fir de ață. Totul a pornit de la incidentul petrecut la începutul anului. Ioana și-a acuzat soțul de agresiune și totul s-a terminat cu un apel la 112, pentru a scăpa de furia fostului tenismen. Ioana a declarat că a depus deja cererea de divorț, dar se pare că Ilie Năstase are alte planuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă Ioana Simion a depus deja actele de divorț la Tribunalul din Constanța, Ilie Năstase nu își face griji din acest punct de vedere. Ba mai mult, fostul tenismen susține că nu va exista niciun divorț.  

„Este problema mea. Stați liniștiți că nu divorțez!', a spus Ilie Năstase, pentru impact.ro.

39625150_666023393784643_737730009694732288_n39625150_666023393784643_737730009694732288_n

Și Ioana Simion pare că a revenit la sentimente mai bune, după ce Ilie Năstase ar fi asigurat-o că îi lasă toate cadourile scumpe, în valoare de peste 400.000 de euro.

„Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit.

Citește și: Ioana Simion, avertizată de Ilie Năstase, înainte de divorț:”Ultimele lui cuvinte au fost că o să-mi ia totul”

Citește și: Ioana Simion i-a dat ultimatum lui Ilie Năstase, după ce l-a acuzat că a bătut-o:”Numai așa mă voi întoarce la el”

Citește și: Scandalul uriaș de la Survivor, dintre Simona Hapciuc și Zanni, care nu s-a văzut la TV:„Nu se mai poate controla când…'

Citește și: Diagnosticul grav primit de Laurette, după bătaia cruntă din hotel.Ce au notat medicii în scrisoarea medicală

Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că darurile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne. Sunt gata să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta', a declarat Ioana pentru playsport.ro.

Ce se întâmplă cu averea, după divorț

În urmă cu ceva timp, Ioana Simion a declarat este gata să îi înapoieze tot lui Ilie Năstase după finalizarea divorțului.

„În cazul meu, nu este nevoie. Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri nu se vor împărți, probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță', a declarat Ioana Simion.

După ce a fost bătută, soția lui Ilie Năstase a decis să pună punct căsniciei. Ioana Simion sfătuiește toate femeile să nu stea într-o relație în care sunt umilite.

Le va fi mai greu la început, după care viața va intra pe un făgaș normal. O femeie nu merită înjosită, indiferent cine ar fi acea persoană. (…) E foarte bună starea mea de acum, sunt ok cu mine însămi că am luat decizia corectă. M-am gândit foarte bine', a susținut vedeta.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton