Andra Volos revine la Puterea Dragostei? Ce mesaj a transmis concurenta

 Mirea Roxana
.

Andra Volos, fostă concurentă Puterea Dragostei, susține că ar dori să revină în show-ul matrimonial. Aceasta a format un cuplu cu Bogdan Mocanu, însă povestea de dragoste dintre cei doi s-a destrămat. Dacă Bogdan Mocanu și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei, Andra Volos este singură și nu respinde ideea de a se întoarce la Puterea Dragostei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andra Volos a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Puterea Dragostei. Acum, aceasta a mărturisit că s-ar întoarce în competiție. O altă fostă concurentă care ar vrea să reintre în casa Puterea Dragostei este Andreea Ardelean, care se afla lângă Andra Volos în momentul în care a spus că vrea să se întoarcă.

an1-5an1-5

Ne vedem în emisiune?! Sinceră să fiu m-am trezit cu o poftă de emisiune și ne-am gândit să ne reîntoarceam. Ce ziceți?! Care este sfatul vostru pentru noi?! Probabil vă întrebați de unde și până unde ne-am gândit noi să ne reîntoarcem.. E din cauza vremii, ne schimbăm ca vremea. Ne dorim să ne întoarcem în emisiune', a spus Andra Volos pe Instagram.

Citește și: Dovada că Andra Volos de la Puterea Dragostei nu l-a uitat pe Bogdan Mocanu:”În cinstea fostului”

Citește și: Cum a reacționat Andra Volos de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua iubită

Citește și: Antonia și Alex Velea, scandal de proporții cu Randi:„Răutate, ipocrizie' De la ce a pornit totul

Citește și: Maria Constantin, prima apariție cu iubitul la TV.„Nu am treabă cu lumea ei, nu mă bag'

Mai în glumă, mai în serios, Andra Volos a continuat prin a spune că ar vrea să se întoarcă în emisiune și pentru premiile săptămânale, dar și să câștige marea finală.

„Bine, că de fapt nu e că aș avea chef de emisiune, dar am rămas fără bani, vreau să mă duc să câștig premiu în emisiune pe fiecare săptămână, și finala. Știți ce zic?', a mai spus Andra Volos.  

Andra Volos și Bogdan Mocanu, cuplu la Puterea Dragostei

Andra Volos și Bogdan Mocanu au trăit o poveste de dragoste care a început la Puterea Dragostei și a continuat și după ieșirea din casa din Turcia. Relația lor a fost marcată de mai multe despărțiri și împăcări.

Relația lor a trecut la un alt nivel când s-au mutat împreună, însă lucrurile nu au funcționat în cazul lor și s-au despărțit, de data aceasta definitiv. Cel puțin asta susține Bogdan Mocanu, care deja și-a refăcut viața în brațele altei femei.

Da, nu mai sunt singur. S-a terminat demult relația cu Andra. S-a terminat și perioada aia de doliu cum ar veni, doliu sufletesc. Am suferit, pentru că după ce ne-am despărțit tot apăreau noutăți și eram așa dezamăgit zilnic, până când a început să nu mă mai deranjeze și în sfârșit am reușit să-mi deschid inima. Nu am lăsat nimic, s-a întâmplat pur și simplu, iar asta face să fie foarte intens', a transmis Bogdan Mocanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton