Ileana Lazariuc, apariție de senzație la aproape un an de la anunțul divorțului de Ion Ion Țiriac: "Superbă și elegantă că întotdeauna!"

 Cica Cristina
.

Ileana Lazariuc a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă la aproape un an de la anunțul divorțului de Ion Ion Țiriac!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

O perioadă lungă nu s-a mai afișat, însă Ileana Lazariuc pare că și-a revenit după ce a trecut printr-un divorț dureros, după zece ani de mariaj.

Mamă a doi copii, Ileana Lazariuc a revenit în forță pe rețelele de socializare, bruneta fiind din ce în ce mai îndrăzneață și mai sexy. Purtând o ținută all black, care nu a lăsat totuși să se vadă prea mult, fosta soție a milioanarului arată mai bine ca niciodată, fiind pregătită să se bucure din nou de viață.

Citește și: Cătălin Măruță, scandal cu Iulia Albu în direct. Prezentatorul a plecat din platou:„Minți și mă enervează chestia asta. Vorbește singură!'

„Lupta este reală”, a scris ea în dreptul fotografiei, care a primit mii de aprecieri și, desigur, o serie de comentarii în care este lăudată: „Superbă și elegantă că întotdeauna!”, „Frumusețe rară”, „Ce frumoasă ești”, „Superbă”, „Uluitoare”.

Ileana Lazariuc a împlinit 38 de ani, însă nu își arată deloc vârsta și chiar dacă la acest moment nu s-a anunțat nicio prezență masculină în viața ei, cel mai probabil un partener nu va întârzia să apară la brațul brunetei.

Citește și: Fiica Loredanei Groza a împlinit 22 de ani. Fotografia cu Elena i-a impresionat pe fani:cum au sărbătorit evenimentul

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au rămas în relații bune după divorț

Nimeni nu se aștepta ca Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac să divorțeze, după o căsnicie de zece ani și o relație de aproape douăzeci. Totuși, după o relație atât de lungă, cei doi au rămas în relații bune și încă mai au puterea să se amuze de anumite episoade din viața lor.

Cei doi au avut parte de o dragoste cu năbădăi. La fel de surprinzător ca divorțul a fost traseul iubirii lor, plin de răsturnări de situație, despărțiri și împăcări neașteptate. Cei doi s-au îndrăgostit în urmă cu 18 ani, povestea lor fiind încă de la început una intensă, cu suișuri și coborâșuri.

Citește și: Prima apariție împreună, la TV! Valentina și Cristi Borcea, dezvăluiri sincere despre căsnicia lor:„Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești ai putere'

Relația a durat câțiva ani, apoi s-au despărțit, iar fiul lui Ion Țiriac a făcut în 2007 un gest total neașteptat: s-a căsătorit cu Maria Marinescu. La fel de brusc cum a venit, la fel de repede s-a evaporat mariajul cu Maria, după doar trei luni. La ceva vreme după divorț, Ion Ion Țiriac a revenit la marea lui dragoste, Ileana. Cei doi s-au căsătorit, într-un final, în martie 2009, la Monte Carlo. În vara aceluiași an, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Ileana-Lazariuc-1Ileana-Lazariuc-1

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton