Cum reușește Adela Popescu să se mențină în formă: "Radu a adus în viața mea și echilibrul din punct de vedere alimentar"

 Cica Cristina
.

Adela Popescu are o siluetă de invidiat și se menține în formă de ani buni! Mulți s-au întrebat care sunt seceretele actriței, iar acum ne-a dezvăluit că are un stil de viață echilibrat, care i se datorează în mare parte soțului ei, Radu Vâlcan. Iată ce face prezentatoarea pentru a se menține în formă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dacă tot ești dispusă acum să ne împărtășești din secretele tale, spune-ne câteva trucuri de înfrumusețare la care apelezi și mai ales ce faci pentru a te menține în fomă? Trebuie să recunoaștem că arăți incredibil!

Mulțumesc foarte mult de compliment! Constatam  și eu că, după nașterea lui Alexandru, tenul meu arată foarte bine. Chiar mă gândeam care sunt atuurile mele și mi-am dat seama că lucrurile care m-au ajutat mereu au fost buna dispoziție și stilul relaxat de a comunica și relaționa. Dacă am un cadru în care să alimentez aceste două lucruri, simt că pot să arăt și bine, să fiu și haioasă. Radu a adus în viața mea și echilibrul din punct de vedere alimentar. El mănâncă destul de bine, în sensul în care respectă regulile de nutriție. În casa noastră se mănâncă pește la cuptor, avocado, multe salate. Chiar dacă la emisiune mai scap uneori, acasă mâncăm echilibrat și i se datorează lui.

Citește și: Cu câteva zile înainte să nască, Laura Cosoi a decorat camera copiilor într-un stil care să le amintească de Bali.Atenție, imagini adorabile!

Enumeră trei imagini care îți vin în minte atunci când te gândești la copilărie și care te-au marcat pentru tot restul vieții.

Este extraordinar de greu să fac un astfel de rotocol al amintirilor. Nu aș putea menționa doar trei, dar îmi amintesc de momentul din zi, la apus, când era căldura suportabilă, în special vara, dar și focul făcut în curte, mirosul de mâncare special pe care îl simțeam acolo, mirosul de iarbă, de mușețel de pe marginea drumului. Îmi văd bunicii cu pâinea caldă făcută în vatră, cu ouăle în tigaie peste cartofi prăjiți… Mă emoționez de fiecare dată când mă gândesc. A fost magic!

Citește și: Bianca Drăgușanu, anunț suprinzător, la câteva luni de la divorțul de Alex Bodi:„Urmează a treia căsătorie!'

Spune-ne care este cel mai mare defect al Adelei Popescu, care încă nu a fost perceput de public…

Adela Popescu este leneșă! (zâmbește) Dar poate fi și o calitate, deoarece, atunci când ești leneș , găsești soluții extrem de eficiente pentru a rezolva orice problemă.

Citește și: Au fost reluate filmările pentru Te cunosc de undeva, după ce vedetele de la Antena 1 infectate cu COVID-19 s-au vindecat

Adela-Popescu-1Adela-Popescu-1

Sursa foto: PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton