Îl mai ții minte pe Brandon Walsh din Beverly Hills 90210? Puștiul cuminte a devenit un bărbat teribilist, la 50 de ani

 Cica Cristina
.

Brandon Walsh din serialul-fenomen care a făcut furori în rândul tinerilor, a topit multe inimi! Aproape fiecare adolescentă avea câte un poster cu faimosul personaj. Anii au trecut, iar Jason Priestley s-a schimbat destul de mult. Iată cum arată la 50 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jason Priestley făcea furori în rolul băiatului bun, care își sprijinea și își apăra sora în orice circumstanțe. În viața reală, însă, puștiul cuminte s-a transformat într-un tânăr teribilist. În 1999 s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și a produs un accident din cauza vitezei. A scăpat ca prin urechile acului, cu toate că teribilismul l-ar fi putut costa viața. Norocul i-a surâs și a doua oară când a ieșit de pe pistă, în timpul unei curse cu maşini la circuitul Kentucky. Accidentul a fost mai grav de data aceasta, fiindt transportat la spital cu fracturi la nivelul coloanei vertebrale şi la cap.

Citește și: Cum reacționează Anca Dumitra din serialul Las Fierbinți când este strigată pe stradă Gianina:„Cel mai important este ca oamenii să se adreseze cu bun-simț'/ EXCLUSIV

Necazurile s-au ținut lanț, iar în urmă cu 5 ani a avut un incident și pe platourile de filmare, când a fost aruncat de pe calul alături de care filma. S-a ales și la acel moment cu numeroase contuzii, potrivit exquis.ro.

Jason Priestley a rămas în atenția publicului, fiind distribuit în mai multe producții, dintre care amintim: Private Eyes, Gates of Paradise, Wishenpoof, Dark Angel, etc. De asemenea, pe lângă cariera în televiziune, Priestley a lansat și două cărți, Jason Priestley: A Memoir și Jason Priestley Signed Ed.

Citește și: O mai ții minte pe Ornella Muti, sex-simbolul anilor ’80?Incredibil cum arată actrița la 65 de ani!

În plan personal lucrurile par să meargă bine pentru cel care s-a numărat printre dintre cei mai râvniți burlaci ai anilor 90. S-a așezat la casa lui în urmă cu 15 ani, fiind căsătorit cu Naomi Lowde-Priestley. Cei doi au împreună doi copii: Ava Veronica Priestley, în vârstă de 13 ani care îi calcă pe urme tatălui său încă din copilărie și Dashiell Orson Priestley, în vârstă de 11 ani. Anterior, a mai fost căsătorit cu Ashlee Petersen în perioada 1999-2000.

Citește și: Îl mai ții minte pe Lorenzo Lamas, motociclistul sexy din Renegatul?Cum arată actorul la 62 de ani, după 5 căsnicii eșuate

Tori Spelling şi Jason Priestley, idilă de o vară

Tori Spelling, Donna din Beverly Hills, a recunoscut că a avut relaţii cu doi dintre colegii săi de platou. Despre relaţia cu Brian Austin Green, toată lumea cunoştea detalii, dar surpriza a fost să se afle că Tori a mai fost implicată şi într-o altă relaţie.

Citește și: Îl mai ții minte pe Kramer din Seinfeld?Cum arată actorul la 70 de ani cum i-au distrus cariera comentariile rasiste

Ea a mărturisit că a avut o relaţie de o vară cu Jason Priestley. Despre povestea lor de iubire nimeni nu a ştiut nimic, nici măcar cei mai buni prieteni ai lor, cei doi întâlnindu-se în secret. „Am reuşit să rămânem buni prieteni după această poveste’, a precizat vedeta.

Jason-Priestley-1Jason-Priestley-1

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton